Novosađanima će biti malo lakše: Radovi na Futoškom putu uskoro gotovi 1foto: Vlada Vojvodine

Raskrsnica Futoški put-Bulevar Evrope biće prohodna za saobraćaj od ovog četvrtka 10. novembra, saopšteno je iz novosadske gradske uprave.

Završetak radova na kompletnoj deonioci Futoškog puta od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope (leva kolovozna traka gledano u pravcu grada) predviđen je za petak, 11. novembar.

Na delu Bulevara Jovana Dučića, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, od srede, 9. novembra, biće uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Završetak radova u Ulici Doža Đerđa (deo od Puškinove do Braće Ribnikar) planiran je za utorak, 8. novembar i istog dana u popodnevnim časovima, a najkasnije u sredu, ulica će biti otvorena za saobraćaj.

U sredu, 9. novembra, počinju radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici (od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića). Deo od semafora do Ulice Dinka Šimunovića će biti zatvoren za saobraćaj, a u drugom delu ulice radovi će se odvijati uz saobraćaj, uz regulisanje brzine vozila.

U periodu od 7. do 10. novembra radiće se u Skojevskoj i Gogoljevoj, takođe u Sremskoj Kamenici. Saobraćaj u ovim ulicama biće obustavljen samo dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju.

U toku su radovi u Ulici Kraljevića Marka, na deonici od Bulevara kralja Petra l do Bulevara Jaše Tomića. Trenutno je za saobraćaj zatvorena deonica od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, a u drugom delu ulice radovi će se izvoditi početkom iduće godine.

Takođe, zbog izgradnje brze pruge, saobraćaj je obustavljen u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske. Nakon završetka ovih radova, čiji je rok do polovine decembra, radiće se na kolovozu u tom delu ulice, saopštavaju iz gradske uprave.

Više infromacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari