Novosadski gradonačelnik nagradio policajce koji su rasvetlili krađe na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad 1Foto: Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je danas u Gradskoj kući pripadnike policijske ispostave u Petrovaradinu kojima je uručio novčanu nagradu za „ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova“, odnosno rasvetljavanju krađa na brzoj pruzi Beograd-Novi Sad.

Nagrada, u iznosu od 40 000 dinara po policajcu, dodeljena je Miroslavu Todoroviću, Milanu Malbaši i Urošu Klisuri. Đurić im je čestitao na postignutom uspehu i istakao da će Novi Sad uvek pružati podršku Policijskoj upravi, jer to što, za sve Novosađane, rade nema cenu.

„U gotovo polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali važno je da naša policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih deset godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu. Bitno je da verujemo našoj policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi, kao Grad, obezbedimo najbolje moguće uslove za rad. Policajci Klisura, Malbaša i Todorović su najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela izvršenih na trasi brze pruge Beograd-Novi Sad, kojima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje ove deonice brze pruge“, rekao je Đurić.

Zabog toga, kako dodaje, Novi Sad nastavlja praksu da nagrađuje pripadnike policije, a oni su svakako to zaslužili prilikom obavljanja svojih zadataka, pokazavši visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari