NUNS će izvestiti međunarodna novinarska udruženja o uvredama poslanika SNS akterima filma Vladalac

Ostavite komentar


  1. Pa sva ta seljačenja „narodnih poslanika“dovoljno govore o njima samima.O njihovom vaspitanju,obrazovanju i svemu ostalom što čini normalnog civilizovanog čoveka.Upravo oni su pravi „jurišni odredi!!!!“

  2. Serijal je odlican, ali bih ja tu uvrstio i nekoliko psihijatara, da vidimo da li bi i kako ocenili psihicko stanje „Vladaoca“ Srbije.

  3. Serijal je odlican. Treba svi da ga pogledaju ukljucujuci botove. Mozda nesto i shvate za „njihovu decu“. A da se SNS bratija uzbunila nije ni cudo jer serijal pogadja veoma precizno u sustinu autokratije Vucica, od njegovih radikalskih korena do danasnje otvorene diktature. Serijal treba prikazati i predstavnicima EU sa prevodima. Da ne bude da „nisu znali“ sta se u Srbiji desava.

  4. Ovo je bolesno. Iskreno, ne zanima me ni Vučić, ni opozicija. Pogledao sam prvih 5 minuta filma i prevrnuo mi se želudac. Kao da gledam Pink kada blati opoziciju, mada i gore. Više liči na blaćenje opozicije devedesetih ili na naslove knjiga Vojislava Šešelja. Ako tako mislite da smenite Vučića, bolje neka ostane on. Još nazivaju to mišljenjem nezavisnih stručnjaka. Nezavisni sigurno nisu, a posle onakvih reči, siguran sam da nisu ni stručnjaci. A vas novinare da pitam, ako su uvrede i etiketiranje poziv na vaš linč, zar vam ne deluje da je „Vladalac“ to isto? Ili ste vi neka zaštićena vrsta?! Dosta je više pozivanja na to što ste novinari. Da ste stvarno novinari koji pišu istinu i imaju moral, to bi moglo, ali 99,99% vas se prodaje za 50-100eur. Ova zemlja je postala ludnica i ne zna se ko je gori. Vaspitavan sam da su ljudi dobri, ali to ovde više ne važi.

    1. Posto vas ne zanima Vucic, a ni dokumentarni film o njemu (gledali ste 5 minuta), odakle vam pravo da nesto komentarisete? To govori vise o vama, nego o filmu.

    2. Interesantno je da te „ne zanima Vucic ni opozicija“. Medjutim nekoliko recenica kasnije „ako tako mislite da smenite Vucica, bolje neka ostane on“. Mozda si trebao da pogledas vise od 5 minuta jer je veoma precizno I dokumentovano navedena svaka izjava Vucica. Bice da si ti nekako hteo da nas navuces da mislimo da si „nezavisan“. Bice da je sve teze da se komentarise na Danas portalu, mnogo je lakse da to radis na informeru i drugim srodnim novinama.

    3. a sta to nije istina na filmu, sve je dokumentovano. Ovo nije blacenje ovo je gola istina.i preporuka odgledaj film do kraja.

    4. Pa, sta je tako uvredljivo i degutantno u tih „5 minuta“ koje ste odgledali? Sve sto je prikazano je deo biografije Aleksandra Vucica, „bivseg“ radikala, sadasnjeg SNS vodje. Sam je priznao autenticnost prikazanog rekavsi da je nekada pravio gluposti i gresio… Doduse nije obecao da nece nastaviti da ih pravi…. Cemu ljutnja i nervoza?!

  5. Da ne poverujes kako su naivni i prosti, jos vise reklamiraju ovaj film koji je za tako kratko vreme odgledalo vise od 300,000 gradjana. Prica se da je preveden i na engleski, ako jeste to je prava stvar.

  6. Mnogo ga je „zasvrbelo“ dokumentovana analiza i dijagnoza u dvodelnom filmu „Vladalac“. Nista od tzv „kulta licnosti“ posle ovog svojevrsnog „preseka licnosti“ Aleksandra A.V.-A.V. Vucica, ostaje samo muk i ocaj drustva u kome se Srbija nasla. Da li je ikome vise jasnija „slika“ i psiha ovog zlog coveka sa ociglednim mentalnim poremecajem, ili jos uvek nije? Od zla se moramo boriti svim sredstvima, tu vise nema nikakve dileme. Ovakva osoba „mirno“ nece otici sa uzurpiranog mesta, gde se sada nalazi a trebali i svi mi da se pitamo, da li smo zasluzili ovakvog tzv „predsednika“? Mislim da jesmo i da cemo jos mnogo zla od njega i njegovih naprdnih bandita da dozivimo. Zlo se mnogo prosirilo da je gangrena zahvatila svo tkivo drustva i da ce mozda biti kasno da se izvrsi „konacan rez“ i amplutacija jer sve je dobrano zagadjeno i zatrovano.

  7. Kako može neko bez integriteta, neko pokvaren, neko kome tragovi smrde nečovještvom, da uvredi novinare? Nisu to ovi frikovi iz tabloida pa da se uvrede.

  8. Serijal je izvanredan. Mi , sa dobrim pamćenjem i neispranim mozgovima , se i te kako dobro sećamo svih tih nastupa ovog zlikovca. Molim autore da nastave serijal, materjala ima u neograničenim količinama. I potruditi se da dopre do što više gledalaca. Ja stvartno ne znam ko može da gleda ovoga šta lupa na njegovim medijima. Uopšte ne moraš biti psihijatar da bi uvideo da je ovaj čovek težak bolesnik.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.