NUNS i NDNV osudili pritiske na Tatjanu Vojtehovski i TV Prva

Ostavite komentar


  1. Postoji sud,pa ako Tatjana iznosi neistine,treba da je tuze,Ako pak ima istine u navodima iz emisije Zivot prica,onda je u interesu zajednice da se otkrija pravo stanje u firmi a krivci sankcionisu.

  2. Pritisak na javne medije kao i na novinare voditelje je ne dopustivo i treba sankcionisati po zakonu.

  3. I Vojtehovska i sindikalci su uradili istu stvar, ona našla „svedoka“ da kaže“istinu“ o pogibiji radnika, sindikalci nezadovoljni“istinom“ traže da se preduzmu neke mere protiv TV kuće i Vojtehovske,obe strane brane svoja „prava“ u tom slučaju ako se ne dogovore neka idu na sud pa ko dokaže „istinu“ ovaj drugi neka plati odštetu, ako Vojtehovski i TV kuća imaju konkretne pretnje i pritiske neka ih prijave policiji, šta nije jasno?

  4. Zašto se direktor fabrike ne oglasi ako su ovo laži? Umesto pritiska na novinare i slobodu govora bolje bi bilo da se više pažnje posveti radničkim pravima i bezbednosti na radu!

  5. Pa zar nije ovo demokratija ,zena je novinar ima.pravo da prica sta hoce.Lazu mnogi ,laze drzava,lazu svi pa ih niko ne hapsi.Prica Vucic neistinu po ceo.dan pa niko ga ne uhapsi.Ja sam hledala emisiju gde.ima vatre ima i dima.Neka se istina.dokaze a zena nije kriva ni zasta,takav joj posao sakuplja price i posteno iznosi,kamo srece da su svi takvi.A sad rvo postene drzave pa nek sudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.