NUNS će pozvati novinare na bojkot javnih nastupa ministra Šarčevića

Ostavite komentar


  1. Ministar smatra i dalje da je napad (na novinare) najbolja odbrana za njegove poslovne, etičke i poraze po pitanju protokola jer očigledno da poznaje samo bahato ponašanje a ne shvata da je dosadio i bogu i ljudima a i svojim kolegama političarima. Ugodan povratak u bazu mu želim uz nadu da će živeti od prosvetarske plate!

  2. Kad procitam ovaj tekst i spojim sa fotografijom doticnog, njemu samo jedna stvar nedostaje, a to je jabuka u ustima…. Hvala na paznji

  3. Sarcevic je po partijskoj pripadnosti preko noci postavljen da obavlja funkciju ministra prosvete bez ikakvog iskustva i pripreme,na zalost nije jedini ,pa nije cudo da se ne snalazi na tako vaznoj funkciji.Pre stupanja na ovu funkciju mogli su gospodinu Sarcevicu odrzati par casova pripreme za tako vaznu funkciju posto je pokazao da mu nedostaje i par casova kulturnog ponasanja u kontaktu sa novinarima.

  4. A Brnabićka ćuti, kao fikus u ćošku.
    Lep primer ministar prosvete daje deci.
    Otkaz!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.