NUNS osudio incident ispred Marakane i uputio podršku novinarima N1

Ostavite komentar


  1. Vi tenzenciozno izvestavate i mislite da ste uvek u pravu. Ako vec mislite da ste demokrata i borac za slobodu misljenja zasto ne prihvatite i drukcije misljenje Vi ste novinari a ne politicari da nekoga osudjujete vase je da zabelezite dogadjaj bez ikakvih primesa kritike omalovazavanja i hvale Vi ste samo transmisija i nije cudo kada nekoga kritikujete ne ocekivati odgovor. Istina je uvek negde u sredini zavisi s koje strane se posmatra.

    1. Kome je istina u tenku,neka se dobro zamisli. I neka se ne iscudjava sto jedna profesionalna televizija trazi misljenje gradjana na temu tenk pred sportskim objektom.

  2. Mene ne čudi ,
    Izveden napad na novinare N1, kako bi Vučić iskalio svoj bes , bezprizornog na Američke medije ,kako ih on naziva .
    Proradio pubertet u Vučiću !?

  3. „UNS i NUNS traže od policije da otkrije ko je terao ekipu N1“
    Ko? članovi biblioteke namignu a baje odrade! A šta su za ovih 30 g UNS i NUNS uradili da raskrinkaju tu NAJVEĆU LAŽ (na kojoj sve počiva) da se svako ko ne misli kao vlast (o nečemu, bilo čemu) odmah proglasi da je izdajnik (zapadni plaćenik, špijun i tsl)?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.