NUNS: Strip-grupa „Momci“ podnela krivičnu prijavu protiv eks-ministra Vukosavljevića

Ostavite komentar


  1. Čovek zvani demidž. Sve što je bilo estetsko, poletno, stvaralačko, zatrpavao je kao da pravi grob. Na kraju je sam upao u raku. I neće se izvući.

  2. Da se ne zaboravi kako je zlostavljao ceo sektor kulture a uvlačio se lažnim popovima. Taj ne zna ni ko je, ni šta je, ni kud se zaputio, važno je da je gazio. Nemilice.

  3. Kad neko ne poštuje sebe, ne poštuje ni druge ljude. Ovde je reč o nekome ko je toksičan, i koji uništava sve dobro, korisno i lepo oko sebe. Verovatno se samo u blatu dobro oseća.

  4. Proslavio se glupostima na kraju mandata pošto ništa pametno nije bio sposoban da uradi. Dekompenzacija.

  5. Samoreklamer. Trgovac. Ostavljao ljude bez posla, budžet neodgovorno trošio na lični afinitet prema crkvi. Mrzitelj savremene umetnosti, jer je ne razume. Egocentrik, fanatik, samoapsorbovan. Tipičan narcis i megaloman, sa minornim učinkom u kulturi. Kreativno impotentan. A jezik duži od pameti. Treba da odgovara i on i cela njegova svita klimoglavaca iz bivšeg ministarstva nazovi kulture, kome bi više odgovarao naziv – kosturnica.

    1. Potpisujem od reči do reči. A to da je narcis ste pogodili. Čovek nije u stanju da sagleda potrebe drugog čoveka, polazi isključivo od sebe. Ako se ne uklapaš u njegovu usku viziju, ne postojiš. Žalosno. I naravno, uopšte se ne razume u umetnost stripa.

  6. što mrzim te lažne moraliste, pogotovo kad taj lažni moral primenjuju na umetnost. jer, moralni ljudi ne pridikuju o moralu, nego žive po vrlinama… čim mnogo pričaju, zabranjuju i slično, ništa od etike.

  7. Ova osoba, koja mrzi život,umetnost, ljude, već je kažnjena, nikada neće biti srećna,neće više moći da kontroliše druge niti da se poigrava njihovim osećanjima i životima. Sila koja je iznad njega -kazniće ga za sve.

  8. Nametljiv,površan, mislio je da će te napade da kapitalizuje. Loša kalkulacija.

  9. Sistem vrednosti o kome je ex stalno naklapao
    ne podudara se sa (ne)delima koja je činio. Zato mu više niko ne veruje, ni u kulturi, ni u politici, ni u životu.

  10. Znači, zbog svoje površne ideologije, ovaj je iz kulture proterivao sve što je dobro i kvalitetno. Nije se libio da pljuje ono što ne poznaje. Momci, osvetite nas!

  11. Tek sad vidim. Bravo, Momci. Naučite ovog starinu gde mu je mesto. Stari trikovi više ne prolaze. Pravila igre se menjaju. 🙂

  12. Srećno, stripadžije u borbi protiv ove hladnjače iz prošlosti!!! Lažnog patriote, pohlepnog dugogodišnjeg poslušnika. Neka čisti Dvor!

  13. Da li je prijava protiv ovog sociopate urodila plodom? On je izgleda potpuno propao, ali trebalo bi da odgovara za mnogo toga.

  14. Loš čovek, lažan u svakom pogledu. Nadam se da je, nakon svega, popio karmu koju zaslužuje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.