O 15 čuvenih istraživača 1

Uzbudljive pustolovine petnaest čuvenih istraživača, koji se nisu plašili nepoznatog, pojavile su se nedavno u izdanju IK Evro Book.

Od Marka Pola do Amelije Erhart, pažljivi čitalac saznaće najupečatljivije detalja s putovanja čuvenih istraživača koji su zahvaljujući svojim podvizima otkrili nepoznate kutke Zemlje i dokazali da upornost i istrajnost nagrađuju novim saznanjima.

Veliku knjigu istraživača, za koju je ilustracije uradio Sesar Samanijego, prati aplikacija za proširenu stvarnost, koja će čitaocu-istraživaču ponuditi otkrivanje sveta novih ilustracija i skrivenih likova, uživanje u muzici i gledanje kako knjiga oživljava.

„Usmeri kameru pametnog telefona ili tableta ka ikonici za proširenu stvarnost. Obuhvati celu stranu da bi što bolje video 3D prizore.

Ikonica u vrhu ekrana pokazuje ti šta sve možeš da oživiš u sceni na koju su naišao – i još – Aplikacija koju možeš da preuzmeš na svoj tablet ili pametni telefon, omogućava ti da čuješ zvuke i muziku, da pokreneš igru ili program za virtuelno crtanje“, stoji, između ostalog, u uputstvu izdavača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari