Obeležavanje Dana grada Novog Sada 1. februara uz dodelu nagrada borcima za demokratiju 1Foto: Novi optimizam

Novi optimizam, udruženje Most Solidarnosti i Znaš Ti Zašto Media pozivaju na obeležavanje Dana grada Novog Sada koje će biti održano u utorak 1. februara u 18 časova u Radničkom Domu „Svetozar Marković“ (Bulevar Mihajla Pupina 24).

Pokret Novi Optimizam, udruženje Most Solidarnosti i Znaš Ti Zašto Media organizuju događaj pod nazivom „Novi Sad mora biti slobodan Grad!“ kada će biti uručene plakete Borcima za slobodan Grad.

– Želja nam je da na Dan grada okupimo istaknute Novosađane i Novosađanke iz oblasti kulture, medija, prava, ekologije, kao i građane i građanke, koji su svojim aktivnim delanjem na polju demokratizacije društva, u stalnoj borbi za slobodan Novi Sad. Pozivamo i prijatelje iz Vojvodine i cele Srbije da se pridruže skupu i podrže pojedince koji decenijama unazad daju svoj doprinos u izgradnji Novog Sada kao mesta koje brine o kulturi, planiranju grada, zdravlju svojih stanovnika, mestu koje treba da sledi sve moderne principe na kojima rastu gradovi u evropskim državama – kažu organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari