Obeležen Dan grada Šapca, nagrada za "Danas" 1Foto: Dragan Eraković

Dnevni list Danas dobio je nagradu grada Šapca za razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda, nagradu je primio glavni i odgovorni urednik Dragoljub Draža Petrović.

Centralna proslava Dana grada Šapca održana je u dvorištu Gradske kuće, tom prilikom dodeljeni su ključevi grada Šapca dobitinicima aprilske nagrade u tri kategorije.

Za ukupan razvoj i promociju grada Šapca, komisija je aprilsku nagradu grada Šapca dodelila Živoradu Arsenoviću, osnivaču i generalnom direktoru Privrednog društva “Komeks” d.o.o.

Za razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središta odlučivanja ljudi o poboljšanju uslova života i rada, nagrađen je brend ,,ZaDruga“. Njihovi proizvodi, suva šljiva osvojila je Velika zlatnu medalju, a čips od jabuke zlatnu medalju na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Za razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda, dodeljene su dve ravnopravne nagrade. Jedna od njih prim. dr Predragu Tojiću.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je za Dan grada unapredio studente, stipendiste grada Šapca u studente savetnike gradonačelnika koji će svojim predlozima učiniti da Šabac postane najbolje mesto za život u Srbiji.

Centralnom proslavom i dodelom aprilskih nagrada završena je ovogodišnja dvodnevna manifestacija proslave Dana grada Šapca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari