Obeleženo 100 godina Topličkog ustanka

Vučić: Ustanka nije bilo u velikim evropskim državama, već se desio u našoj maloj Srbiji

Ostavite komentar


  1. Da li je ovo predsednička kampanja ili svakodnevni premijerski posao? Potrebno nam je razjašnjenje.

  2. Samo da se ispoštuje kako treba, konačno i to da se desi, ipak su ljudi stradali i dali svoje živote zarad mira danas!!!

  3. Dokle god ovako budemo obelezavali istorijske dogadjaje, dotle ih necemo ni zaboravljati!

  4. Nadam se da ce se ovakva tradicija nastaviti i ubuduce. Moramo da cuvamo nasu istoriju i dogadjaje iz proslosti od zaborava. Samo napred!

  5. Ovo je bio jedini ustanak u I svetskom ratu i zbog toga je tgaj dogoadjaj poseban i ima veliki znacaj. Tako moramo i da ga tretiramo.

  6. Toplicki ustanak treba obeleziti i treba se secati nasih heroja ali …Gledajuci RTS prenos ceremonije i zastava SNS u prvom planu (pored drzavne) licilo je na stranacki skup naprednjaka. Steta, ovde ne treba mesati politiku, heroji naseg naroda ne pripadaju samo naprenjacima vec su deo istorije Srbije.

  7. Ma nije zbog izbora već premijer mnogo ceni Topličane. Da je samo zbog izbora izbegao bi slikanje za Selakovićevu svadbu i došao u Toplicu, da im se pokloni i štdero rekne koju mudru. Izgleda da mi se nešto pomešalo zbog jednolične ishrane i previše holesterola u krvi od salama i majoneza.

  8. U proslosti se ne zivi,ona se pamti da bi se stvarala bolja sadasnjost i buducnost.Kavu mi sadasnjost imamo,glad,beda,jednoumlje.Zar su sen za to borili nasi preci?

  9. Čast i večna slava poginulima u Topličkom ustanku ali ne treba zloupotrebljavati žrtve ustanka za ličnu i stranačku promociju i pri tome još iznositi argumente sumnjivog kvaliteta. Šta će zastave SNS-a na toj proslavi, zastave Srbije nisu bile dovoljne?

  10. Covek koji je katalizator okupacije Srbije vec pet godina, usudjuje se da govori o slobodarstvu , tricama i kucinama. Dakle njegovo bescasce i bezobzirnost su zaista bezobalni.

  11. Jedina zemlja u Evropi koja je podigla ustanak u prvom svetskom ratu, takose brani i voli otađbina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.