Obijene prostorije "Zdrave Srbije" u Zaječaru: Lopovi odneli 20.000 dinara 1Foto: M.S.

Noćas su razvljena ulazna vrata kancelarije “Zdrave Srbije” u Zaječaru, ukradeno je oko 20.000 dinara i napraviljena je materijalna šteta. Uviđaj je u toku.

Prema rečima predsednika GrO “Zdrave Srbije” Dragoslava Đorđevića , u Zaječaru je noćas neko provalio ulazna vrata njihove kancelarije i napravio materijalnu štetu.

“Kada je sekretar došao jutros oko 10 sati, video je otvorena vrata i razbacanu dokumentaciju, kao i deo nameštaja u kancelariji, nakon čega smo pozvali policiju”, kaže naš sagovornik.

Prema prvim informacijama, kako kaže naš sagovornik, izgledalo je kao da je neko otvorio vrata, ali ipak su kasnije nađeni tragovi da je došlo do nasilnog ulaska u prostorije. On ističe da je dokumentacija iz kancelarije razbacana, da nije ništa ukradeno osim novca koji je bio u jednoj fijoci.

“Dokumentacija u kancelariji je razbacana, sve je prevrnuto, uzet je novac oko 20.000 dinara, ali kompijutere i tehniku, koja je bila u kancelariji, za sada, koliko vidimo nije dirana”, kaže on za Danas.

Naš sagovornik ističe, da ne zna da li je ovo urađeno zbog trenutne političke kampanje ili je delo lopova, a kaže i to da nema neprijatelje, da se nije svađao sa ljudima, pa mu nije jasan razlog ovakvog poteza neke osobe ili grupe.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari