Srpski omladinski pokret obnove (SOPO) u Požarevcu obnovio je rad što je obeleženo Svečanom sednicom, koja je bila i konstitutivna, a za novog predsednika jednoglasno je izabran Milan Miletić koji je tom prilikom rekao:

– Dobar odziv članova, simpatizera i prijatelja stranke samo nam potvrđuje da smo na dobrom putu podmlađivanja članstva što i jeste apostrofirano kao glavni zadatak na svim nivoima. Prvi planovi su nam proširenje saradnje sa svim omladinskim organizacijama na nivou Srbije. Tako je već organizovana poseta omladinaca naše stranke iz Novoga Sada, čija organizacija spada među najuspešnijima u SPO. Primarni cilj, takođe, ostaje popularizacija stranke i pružanje šanse mladima da sami odlučuju o svojim pravima i sudbini – rekao je Miletić.

Predsednik Gradskog odbora SPO, Vojislav Stojićević, nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatima a stanje je prokomentarisao sledećim rečima: – Pre tačno dve decenije u SPO je bilo ovoliko mladih, a siguran sam da će, nakon predstojećeg Sabora naše stranke u Beogradu, ovo biti partija sa najmlađim rukovodstvom na svim nivoima stranačke infrastrukture koja će predstaviti savremen program srpske evropske desnice. Sa ovom, novom snagom oličenom u mladim ljudima, Gradski odbor SPO će, ubeđen sam, na narednim lokalnim izborima ostvariti mnogo bolji rezultat čak i od onog u gradskoj opštini Kostolac gde smo samostalno osvojili preko 5 odsto glasova i participiramo u lokalnoj vlasti, izjavio je za „Braničevo Danas“ Stojićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari