Obradović: Firma GIM i Bereta ulaze u Zastava oružje

Ostavite komentar


  1. Kupice tata, otimali se vi ili ne. Onda ce na osnovu trgovine uticajem njegovog sina vrednost akcija u GIM-u da mu poraste, pa ce dobiti i vlasnistvo u Zastava oruzju. Onda ce vlasnistvo da ustupi unucicima i eto nove elite za buduca vremena. Odgovor na ovaj komentar (koga biti nece) verovatno je :“ne dirajte mi porodicu“. Ajde?

      1. Ništa bolje Zastava oružju ne bi moglo da se desi nego da je kupi Beretta.Inače im sigurno sleduje katanac.

    1. Previše, za koga?
      Za potpuno sluđeni i anestezirani tzv.“narod“, koji je još uvek pod uticajem mantre „žuti su sve pokrali, žuti su sve upropastili, a onda su došli napredni da bi nas sve spasili“, a pamćenje mu je kao kod zlatne ribice, samo poslednjih 2 minuta?
      Ne, doći će nova afera, ako treba čak i 100% izmišljena, a ova će proći i biti zaboravljena kao i sve prethodne!

  2. E sada će se videti ako srpski narod može da smeni ove DNS ratne profitere onda će srbija opstati u suprotnom ode sandžak i vojvodina do 2030.

  3. Oni su u Zastavu vec usli preko direktora Petrovica koji je iz Krusika dosao u Kragujevac da likvidira namensku i da je kupi Stefanovicev otac .

  4. Sve što je čovek rekao liči na „poštenu“ tranziciju na srpski način. Tako se „raspodeljuje“ društvena imovina u Srbiji. Ko je na izvoru…….

  5. Bas me zanima da li neko od vas komentatora koji se zgrazavate nad ovim otimacinama, dakle da li neko od vas protestuje? AJMO GRADJANI, AJMO, PISTALJKE U RUKE PA NA PROTEST!!!

    1. To se i ja pitam. Srbi,da li ste normalan narod? Umesti da svi uzadjemo sa motkama na ulice,vi gutate sve sto vam onaj ludi Pinokio servira.

  6. I zato ove svakodnevne gluposti kojima se javnost zamajava..

    Posle mašinske, prehrambene, hemijske, farmaceutske, ode i vojna industrija.

    Ako je 5% ovoga tačno, to su decenije i decenije robije na gomili..

  7. Pa sta je neko migao ocekivati id dr Nese i njegovog oca. Za njih je (dr Nesin otac i dr Nesa su iz Knina, AV iz Cipuljica, Vulin iz Krajine, Mihajlivucka iz Tuzke, Brnabucka sa Braca, Loncar iz Llike, ….) Srbija je „veliko hraniliste“. Velika vecina iz ove vlade Srbiju ne dozivljava kao svoju otadzbinu, i zbog toga, svi zajedno, ponizacaju njene starosedeoce i pljackaju je bezobzirno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.