Obradović: Izveštavanje o ratu u Ukrajini je pravi okidač za pretnje Danasu

Ostavite komentar


  1. Verujem da mnogi od nas koji pišu komentare na portalima se ne vode politikom vlasti upravo zato što misle svojom glavom. Politika svakog portala ume da bude cenzorska ali ne u smislu zabranjenih reči (uvreda, pretnji..etc) već se komentari onih koji misle drugačije ne objavljuju, dok se podobnih forsiraju čak iako su nebulozni. Prosto…frizira se javno mnjenje i to je činjenica. Mislite da takvi postupci, navodno demokratskih medija, ne iritiraju?

  2. Нисам десничар, нити присталица актуелне власти, напротив, али ми је ваша насловница на Велики Петак, итекако запарала очи, пре свега јер је, по мени, била врло малициозна.
    Баш тога дана сте се сетили да цитирате Махатму, а не било које другог…
    Живо ме интересује, како ће вам насловна страна изгледати на дан, рецимо, Бајрама и да ли ћете поново бити “случајно” виспрени…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.