„Očekujemo da Lekarska komora Srbije osudi delovanje dr Branimira Nestorovića“

Ostavite komentar


  1. Gle, majku mu, do sad je valjao svima, Vucic ga uzimao u zastitu, mediji mu otvarali i vrata i prozore, al kako se negativno izrazio o vakcinama sad odjednom sa svih strana naskakanje na Nestorovica ?! Najvece iznenadjenje je nicim izazvana reakcija Inicijative „ne davimo Beograd“. To i oni izgleda odjednom uzeli vakcine u zastitu , a glasa nisu pustili kad je Nestorovic debitovao sa njasmesnijim virusom u istoriji covecanstva? Veoma, veoma cudno, moram priznati.

    1. „do sada valjao svima“? Pratite li vi ista i kad ne pratite, sto ne cutite?

      1. Pa valjao, svima na vlasti ! A opoziciji takozvanoj nije valjo . a sad takozvana inicijativa NDBG posle price o virusu stala da huska. Sto se moje sutnje tice to je isto kad bi vas ja pitao koji ste slucaj, mentalni ili socijalni ?

  2. Ma Nestorovic je jos i dobar.Treba da podnesu inicijativu protivdr.Kona,Kisicke i ostale ekipe iz tkzv.kriznog staba iliti struke!

    1. G din Nestorovic se direktno zamerio SZO – u i farmako mafiji, sa svojim izjavama a narocito preporukama za terapije prirodnim lekovima i suprotnim stavovima koji nisu u saglasnosti sa politikom SZO-a koje je javno iznosio tokom ove namestene pandemije Oni pi prirodi posla i nacina po kojim su organizovani imaju svoje pipke svuda, oni takodje ne vole neposlusne lekare i preko svojih chausha ga direktno napadaju.Mislim da ovaj konkretni napad na Dr. Nestorovica nema veze sa srpskom pilitikom ….

  3. nema sanse da doktorska komora reaguje . Jednostavno medju dokrima ima mnogo „firerovih“ sledbenika, primer direktor infektivne klinike, koji ce svaku reakciju onemoguciti po nalogu „firera“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.