Od konobara, daktilografa do doktora medicine: Koga upošljavaju zdravstvene ustanove u Srbiji?

Samo ove nedelje na sajtu Ministarstva zdravlja objavljeno 80 oglasa za posao

Ostavite komentar


  1. У болници медицинска сестра која се тек запослила без сменскиг рада само ради у првој смени радним данима има већу плату него болнички водоинсталатер који има 28 година радног стажа и минулог рада са приправнишћу итд ето докле смо дошли

  2. Sve je to već unapred odrađeno,bračno se zna ko će gde niti primljen, ovo sa objavama je sve farsa !

  3. Без обзира на пол здравствени радник тражи да му се ‘тутне’ !

  4. MA ljudi bre, šta vam je, oni su sigurno odabrali ko će tu da radi, nego su dali ove oglase da se ispoštuje proforma. Možda i oni vide da će da ih narod smeni, pa vele još malo da zaposle neke svoje.

  5. Pre nego što krenete da hejtujete na to rekla kazala, prvo aplicirajte pa probajte, nikad se ne zna, možda se i izmenadite.

  6. Ja bih na saltere stavila nekog ko zna da radi na racunaru. Ne bih uopste stavljala medicinske sestre. Nasi lekari najvise vremena izgube na racunarima kucajuci a ne na preglede. Kad bi lekare oslobodili tog dela posla, efektivnije i vise bi pacijenata pregledali.

  7. Jadni doktori više gledaju u računar, nego u paacijenta. Dok iznabada po tastaturi slova, prođe vreme za pregled pacijenta.

  8. Kao medicinska sestra koja je vise puta aplicirala preko tog istog sajta uglavnom sam dobijala odbijenice a kada sam se raspitala zasto se to desava rekli su mi da su to vec spremna mesta za nekog i ta su ti konkursi pro forme i da je taj neko vec zaposlen. U prethodnoj ustanovi u kojoj sam radila u administraciji smo imali coveka sa visom skolom za trenere – izmisljeno radno mesto a njegov posao je bio – otvaranje kartona!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.