Odbijena žalba protiv Jovane Popović

Ostavite komentar


    1. Lepa, mlada, pametna, sposobna, hrabra, MOGU SAMO DA TI ZAVIDE ovi vucicevi nepismeni botovi.

  1. Napisite kako se zove tuzilac podnosilac zalbe, valjda je morao tuzbu da potpise. Ovako vest nije potpuna.

  2. Izdrzi Jovana, stizu oslobodioci, tvoji vrsnjaci ako oni nece ko ce? a i mi stariji cemo ih podrzati.

  3. Kikindski tuzilac i sudija koji je doneo presudu o pritvoru trebalo bi da odgovaraju za Ovo!!! Po kom osnovu je ova devojka bila u pritvoru 21 dan, i krivično se goni, kada nije dobila nikakvo rešenje, pisani dokument na granici. Čitala sam i intervju sa nekim advokatom koji je u istom periodu kao ona dosao iz CG. Njega su npr. naknadno pozvali telefonom i saopštli da mora biti i izolaciji. Kada bi optužnica bila odbačena, što je jedini smisleni rasplet, smatram da neka viša instanca MORA preispitati rad ovog sudije i tužioca iz Kikinde!

    1. Sudija i sud ovde rade posao kako treba. Tuzilastvo je problem, uvlakaci, nebintno ko je na vlasti. Oduvek.

  4. Kceri Jovana, sada tuzi drzavu za nanetu psihicku I fizicku bol, izmi joj navac i snimi svoje pesme na CD, naravno, prvu Bagra.

    Svaka Tebi cast na sramotu drzave.

  5. Srbiji takva omladina treba, kao Jovana Popović, a ne one dangube od tatinih sinova ili dilera koji po ceo dan bleje po kojekakvim kafićima.Ta sorta je pravi kasdar za nazadnjake.

  6. Poštovana i hrabra Jovana, želim ti sve najbolje u životu. Kao što je neko već napisao, takvi nam mladi i časni ljudi trebaju da smaknemo ove bandite i huligane na vlasti, a da nikada ne dozvolimo onim „Žutima“ ( Dverima ) da se dočepaju vlasti i od lustacije i zatvora sačuvaju diktatora vučića, Dačića, Čedu, Čanka, Šešelja, Živkovića, Ljaljića, G17+, vlasnika Pinka…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.