Odbor za profesionalnu etiku potvrdio javnu osudu Malog, sledi poništaj njegove diplome

Ostavite komentar


  1. Koliko se ja razumem u trenutnu situaciju na BU i okolo, Siniša će biti doktor nauka sve dok AV bude živ !

  2. Bravo. Tako se radi kod naprednjaka. Ako prepišeš nečiji rad za nagradu dobijaš mesto ministra i potpredsednika stranke.

  3. Pa nemojte sada da mu poništite diplomu čovek postao podpredsednik vlade jer sa njim lepa buducnost nam je zagarantovana

  4. Nije tačno da su žalbe profesora Dušana Teodorovića i Ognjena Radonjića podnete od neovlašćenog lica, zato što član 44. stav 1. Zakona o opštem upravnom postupku kao stranku u postupku propisuje „i svako drugo fizičko ili pravno lice na čija prava, obaveze ili pravne interese može da utiče ishod upravnog postupka.“ Potpuno je opravdano što profesori Tiodorović i Radonjić imaju pravni interes za spor kojim se odlučuje o povredi neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije, jer ne pristaju da se u doktorskom zvanju izjednačuju sa licem koje je, za razliku od njih, to zvanje steklo neakademskim ponašanjem, odnosno plagiranjem tuđeg naučnog rada. To potvrđuje da taj spor nije samo privatna stvar između Siniše Malog i rektora Univerziteta u Beogradu, kako to navodi Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu, već nesumnjivo ima značaj i za svako drugo lice (pored rektorke Ivanke Popović), koje je svoje doktorsko zvanje steklo akademskim ponašanjem.

  5. Zašto neobjavite ova 13. Komentara da se neplašite da izgubite posao a što e od čoveka sa DOKTORATOMje veoma moguc

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.