Pokret Metla: Hapšenja u Zrenjaninu očekivani epilog

Ostavite komentar


  1. Svako ko se imalo razume u pripremu gradske pijaće vode zna da je potpuno odstranjivanje tj. adsorpcija teških metala iz vode sizifov posao i skoro nemoguća misija. Manje količine mogu da se prečiste ali hiljade kubika dnevno je praktično nemoguće.

  2. Hapšenje nije epilog. Imali smo prethodnih godina razne parade masovnih hapšenja za lakoverne i naivne. Epilog je bio par procenata optužnica i još manje važećih presuda.

  3. Sta se lozite? Pustice ih sve na kraju kao sto su pustili sve do sada. Eno ga onaj iz zeleznica vec na slobodi. Nikada ovde jos niko ko je na vlasti ili u vladajucoj partiji ili blizak vlasti nije stvarno odgovarao za pocinjeni kriminal.

  4. Uhapseni su izvrsioci,a organizatori I nalogodavci u ovom slucaju Knezevic,Janjic I Capin I dalje slobodno pijuckaju ,kraju I kraduckaju !!!

Ostavite komentar


Društvo

Nemački jezik najveća prepreka: Kako do studija u Beču? 10

Nemački jezik najveća prepreka: Kako do studija u Beču?

Najveći problem kada mladi iz Srbije dođu u Beč na studije jeste jezik, jer je potreban visok nivo znanja jezika, budući da su predavanja uglavnom na nemačkom, uz neke dodatne materijale na engleskom, rekao je FoNetu student ekonomije u Beču Aleksa Zdravković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.