Održan treći protest protiv migranata u Subotici: „Građani se ne osećaju sigurno, država ne rešava problem“

Ostavite komentar


  1. Sve dok Naprednjaci dobijaju novac od EU i Pune svoje dzepove, nece se uraditi nista po pitanju migranata.

  2. Drzava ,ili je nesposobna da reaguje..ili joj odgovara i ceka da se dobije na tanjiru jedna ili vise zrtava,da bi se zamaskirali veliki problemi u kojima se nalazi..

  3. Apsolutno podrzavam. Ne znam zasto se u ovoj zemlji bahatost, bezobrazluk i kriminal tolerisu a na stetu gradjana ove drzave!? Mi smo ti koji placamo poreze i valjda imamo pravo da trazimo od drzave da resi ovaj problem i kontrolise spolj e granice! Ovako izgleda da svi ti “migranti” imaju vise prava u Srbiji od samih gradjana. Zasticeni su a gradjani su prepusteno sami sebi. Potpuno naopako.

  4. Savetujem gradjanima Subotice da blokiraju autoput u Beogradu jer ih drugacije cuti nece i nece reagovati.

  5. Da li je bio neki taksista na skupu?Mnogi se bogate na migrantima pa se zato nista ne preduzima.Policajci su podmiceni.

  6. Transparent koji migrantima poručuje go home, mislim strašno. Ovi ko da ne znaju da su čitavi gradovi sravnjeni, kao i da su ljudi proterani.

  7. Срамота да се мора изаћи на улицу да скренеш пажњу на проблем

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.