Oglasio se i gradonačelnik Leskovca povodom nastupa Jelene Karleuše na Roštiljijadi

Ostavite komentar


  1. Gospodine Cvetanovicu, dok ste vi na toj poziciji nama nikada bolje nece biti

  2. Gospodin je delimično u pravu:
    „na prvo veče i na zadnje veče dovodi“. Zna se ko se dovodi ako dolazi. Samo šro ne postoji zadnje veče, postoje zadnja vrata.

  3. Ovoga cesto vidjam na Zlatiboru i to samo u najskupljim hotelima?

  4. Odakle gradonacelniku Leskovca 40 hiljada evra. Gde je zakon o poreklu imovine?

  5. Ma nisi covece odgovorio dali je pametnije te pare dati za lecenje nekog bolesnog deteta ili obesnoj Karleusi, zanimljiva prica otkuda ti u igri.

  6. 20000 evra platiti ovoj ženi za dve večeri kreštanja a deca po Srbiji nemaju ni za mleko stiditese bagro na vlasti!

  7. Blago Leskovcanima…kad gradonacelnik ‘ladno nudi duplo vise ( narodnih para) od onog sto ce oni sakupiti (svojih para)

  8. Ovaj čovek, je rekao istinu, on inače preferira Rock muziku, tako da stvarno ne zna pesme većine domaćih pevaljki, narod nažalost u većini voli cajke i pevaljke, i većina voli i Cecu i Karleušu i Brenu, nažalost po mom mišljenju.

  9. Sad kad vidim da će čovek duplirati sumu, i ja ću uplatiti u non-Karleuša fond

  10. То што има пратиоце није за певање већ за глупости као што је облачење,понашање у браку и сада ван брака,разни коментари,суђења и много других ствари. Ако је зато звезда,све је у реду победио си. Само треба увести правило да ако си сам одлучио да је она звезда онда плати њен наступ из свог џепа.

  11. Pa nije priblem ko sad želi da ne dodje nego prvo ona nije nikakva pevačica a drugo niko ne treba da dobije 20000 eura za jedno veče. A te pare su mnogo potrebnije za druge stvari.

  12. A odakle tebi da daš 40 000 e,kolika ti je plata,verovatno nije veća od 1000 e,tako da se dolazi do pitanja:“otkuda rođače ti evrići“???

  13. „Ovaj čovek, je rekao istinu, on inače preferira Rock muziku, tako da stvarno ne zna pesme većine domaćih pevaljki, narod nažalost u većini voli cajke i pevaljke, i većina voli i Cecu i Karleušu i Brenu, nažalost po mom mišljenju.“

    Sve ovo nema veze sa muzickim ukusom, vec je akciju pokrenula reciklirana ekipa Dveri zbog Karleušinih stavova o Srebrenici.

  14. Ako poštujete toliko umetnost onda poštovani gradonacelnice platiti to privatno a o trošku opstine pozovite dva tri benda koja počinju i koja bi odradila to za svaku paru , u bisu pozovite učenike muzičkih škola da sviraju harmoniku , trubu , gitaru i kažite evo naše dece !! Humanitarno je to da taj novac opstina podeli ugroženim stanovništvom Vašeg grada … a gospođa i gospođe koje imaju takvu tarifu za svoje nastupe neka organizuju koncerte i prodaju ulaznice pa ko voli – neka ide !!

  15. Izmestite rostiljijadu na stocnu pijacu, tamo ce da im bude prirodno okruzenje

  16. Velika sramota za blast golom guzicom otvaraju rostiljijadu

  17. Beograđani se do danas nisu oporavili od Karleušenog kreštanja koje joj je omogućio Vesić, sada će i Leskovčani zahvaljujući svom gradonačelniku i za velike pare da trpe isti teror, a mnogi očigledno i da uživaju. Sramota me je što živim u ovakvoj zemlji – hleba i igara, i tako u beskraj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.