Oglasio se MUP o „hapšenju“ automobila oblepljenog porukama protiv Aleksandra Vučića u Mladenovcu

Ostavite komentar


  1. Falsifikovanja isprave? Broj šasije falsifikovan? Lada stara 4o godina?
    Hahaha Srbija nije država , već epizoda Alan Forda.

  2. „Šezdesetdvogodišnjem vozaču uručen je prekršajni nalog zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja, a nakon toga, prilikom kontrole broja motora i šasije policijski službenici su posumnjali da je broj šasije falsifikovan”, stoji u odgovoru MUP-a.“

    Da li neko veruje ovome saopstenju MUP-a? Smejurija. Posumnjali da je broj sasije falsifikovan (osnovana sumnja!) i to na automobilu Lada Niva starosti 25 godina vrednosti 1000€! A oni su to primetili na osnovu „okultne saconometrije“. Sramotno.

  3. A sta je napisano na pomenutom automobilu, a da nije istina??? Cak nije sve ni napisao. Jer bi u tom slucaju trebao zglobni autobus. Mada i za to je pitanje, da li bi sve stalo, sta je sve SNS mafija i izdajnici na celu sa AV, uradio.

  4. A jel i onaj drugi auto nepropisno parkiran ili je on naš, a ovaj je njihov, pa to je razlog?

  5. Mladenovačko tužilastvo se uglavnom bavi samo „političkim slučajevima“ koje im nameće vrh sns-a iz Mladenovca. Ima ih jos koje mediji nisu ispratili.

    Kad je u pitanju, npr. trovanje ljudi izuzetno velikim zagađenjem vazduha, tu ćute.

    Za sve probleme koji su bili uvod u tragediju u Duboni i Malom Orašju, ni tu od njih nismo čuli glasa.

  6. Sav državni aparat je upregnut u zaštitu SNS i Vučićevog rejtinga.
    Država ne postoji.

  7. Браво за цара,све што пише је наша тужна истина.

  8. Koji cirkus od MUP-a i saopštenja! Mogli ste nešto smislenijr da sastavite ako već niste imali obraza i petlju da se oduprete pritisku i zahtevu režima! Imate vremena do 17.12.2023 da razmislite a posle će valjda neki tužioci početi da rade po zakonu i savesti! Svi na izbore da smenimo ovu bagru!

  9. I naravno nije motor falsifikovan, ali ima nalepnice koji kvare „lik i delo“ sefa vladajuce sekte

  10. Vestacenje moze da potrajeee.Ali ako nije kucao brojeve na ovoj masoni nek ne brine Bice my vracena Mnigo zadnje vreme muckaju sa Ladama Skupe

  11. Auuu Pa ovo neka auto mafija Tako se dolazi do vredne masone znaci Kucanje,prepravljanje i eto ti auta vrednog 1000 e A starost,pa mladji malo od 30 gpd

  12. kakvo saopštenje, kakvo , treba čistke i to velike u toj pol stanici velike, pa ko veruje u ovo, ovo je dokaz da su se policajci stavili u i pod komandu ,gazde, dno dno dna..pa gde ovo je jedan jedinstveni slučaj i ovakvo obrazloženje, sramota, ajde ,,da se kao prihvati, nepropisno parkiranje pa jel su mogli da ga opomenu i stvar resena, ovako kao , prekršaj pa ce da ga kao ispiraju, dno dno dna policijo. nek vas je sramota, malo je ,,poštovano milenković i njegovih kolega, ….ali bice drugačije …..čovek kaže sataj auto dosta godina ima redovna registracija i sve u redu…sad vi izigravate izigravate …..dno dna

  13. То са „Сумњивим бројевима“ је 90-их била одлична ствар. Полицијци, без икаквих доказа, прогласе возило „сумњиво“ и одузма га. Затим притискају власника да им га прода, наравно по бедној цени. Уколико је власник не кооперативан, возило не враћају, али га у међувремену возикају у приватној режији. Тад је наилазио рат живаца. Кад ће власник да попусти и дигне руке од аута. То су углавном биле боље тј. скупље марке возила.
    Иначе, Лада је врло често била предмет извршења многих кривичних дела. Зато, предлажем полицији да одузму све Ладе, нарочито оне старије, ради проивере.

    ПС Одавно нисам прочитао комбинацију глупљег и безобразнијег образложења.

  14. Smeju nam se u lice,ali nece zadugo,batina ima dva kraja.
    Molim ljude da zapisuju ovakve i slicne slucajeve,docice vreme naplate i to s kamatom.

  15. Lažljivci iz policije, koji su dobili nalog iz Beograda. Kako te ljude iz policije nije sramota da učestvuju u cirkusu izmišljotina i bezakonija?

  16. Pravi pandurski odgovor glupost ne može da se sakrije al još su gluplji oni koji u to poveruju (ko u vanredno stanje zbog korone i nikom ništa)!!!

  17. Koliko god nekoga ne voleli ili pak voleli….ovo je stavrno cirkus….Svako ima pravo da iskaže svoje nezadovoljstvo ali na neki normalan način…:)

  18. Bilo bi bolje po narod i državu Srbiju da pripadnici MUP-a rade po Zakonu i Pravilu službe. Gospodo, spremite se da 17.decembra pomognete građanima u sprečavanju krađe na izborima i tog dana zatvorite granicu i sprečite bežaniju lopova iz sns.

  19. E ako je tako ovo je da se automobil uhapsi. Policajac je pronašao falsifikat. Znamo da ratni veteran voli Srbiju i da Srbijo dobro misli to je dokazao kad je otadžbini ponudio svoj život. Odnos policajca komandira prema takvom čoveku bi trebao da mu se poklone. Ovo sve drugo neka sami promisle

  20. U pravu su organi, te stare Lade jos imaju rimske br. koji se lako prekucaju dletom: LXIV…

  21. Definitivno auto je ulisičen zbog veoma sumnjivog zvrčanja u zadnjem levom točku. Samo sto im je najstroze zabranjeno da o tome daju bilo kakve izjave.

  22. Taj je pre dvadesetak godina ceo Mladenovac išaro parolom „Vuk zna put“ jer je bio spo. Neradnik 1/1 i običan pljuvač svega .I ako su mu pisali kaznu. Nema veze ovo sa politikom. Parkira se gde stigne. Što je on do sada bio povlašćen, ne znam. Uglavnom, ovo je jedna od retkih stvari koje je mladenovačka policija uradila kako treba.

  23. Dokaz u kakvoj tiraniji se zivi,ovo ovde je kao Severna Koreja.Cim se kaze nesto protiv njega odmah ove podguzne muve grokcu,skvice I skacu I da padaju u trans.

  24. То је Србија у овом тренутку.Шатро број шасије,шта рећи БРУКА.

  25. Sledeći scenario: potvrdjeno je da su brojevi falsifikovani (to se lako sredi) ili nakon par meseci vraćeno vozilo, ali u neupotrebljivom stanju! Da se kladimo!?

  26. Pa naravno da ce policija od ovog lopuze da nalazi izgovore. Ovaj „predsednik RS“ ce sve uradite da zadrzi fotelju. I ove ce izbore da pokrade. Da je policija postena I da radi posao kako treba, prvo bi pohapsili ove na vlasti, pa tek onda sitnu ribu.

  27. I neko normalan će sada verovati policiji , državi , predsedniku ? Priča za melu decu i velike debile .

  28. Треба почистити позорницу да нам дођу Динкић ,Ђилас и још многи њима сродни. Занатлије разних сорти. Дрвосече ужари и само њима знани носиоци „демократије“. “ Коме снага лежи у топузју трагови му смрде нечовјештвом.“

  29. Nisam znao da je u ovoj prasnjavoj i zadimljenoj Banani pocelo izdavanje kultnog i vanvremenskog nastavka „Alan Forda“,No2.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.