Ogroman požar u Bulevaru despota Stefana u napuštenoj fabrici "Sutjeska" (VIDEO) 1Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U Bulevaru despota Stefana izbio je požar oko 19.30 večeras u napuštenoj fabrici „Sutjeska“, a vatrogasci i dalje gase vatrenu stihiju.

Požar gasi 31 vatrogasac i 13 vozila u napuštenoj fabrici „Sutjeska“ površine od oko 500 metara kvadratnih, prenosi Nova.rs

Inače, požar u napuštenoj zgradi firme za proizvodnju medicinskih uređaja „Sutjeska“ u Bulevaru despota Stefana u Beogradu buknuo je danas kada se, kako su preneli mediji, u jednoj od prostorija zapalila se velika količina hartije i izvesnih materija, a vatra je ponovo buknula u večernjim satima.

Stanari zgrade u toj ulici su početkom novembra ove godine, posle požara koji je noću izbio u istoj zgradi, rekli su da strahuju od ponovnog požara i da osećaju isparenja hemikalija.

Oni su tada istakli da je u objekte može da uđe ko hoće, jer nije ograđeno, a naročito je opasno što se u sklopu tih zgrada nalazi nekadašnja ICN Galenika i njena laboratorija.

Ponovo gori zgrada „Sutjeske“ u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, na licu mesta osećaju se neprijatni mirisi isparenja VIDEO

U laboratoriji se i dalje nalaze polomljene boce iz kojih curi neidentifikovana tečnost, a po podu su razbacani burići, flašice i ostala hemija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari