Oko 1.200 osuđenika u Srbiji godišnje bude pušteno na uslovnu slobodu

Sagovornici Danasa smatraju da bi u našoj zemlji više trebalo korisititi uslovni otpust za lica koja ispunjavaju uslove

Ostavite komentar


  1. Bogu hvala da su mi deca otišla iz Srbije,a ne da žive uz kriminalce. Ćerka je došla jedan dan u Srbiju da završi neke papire i za taj da je doživela da se na Slaviji bori sa lopovom da joj ne ukrade tašnu, a odmah zatim njen taksista se skoro potukao sa vozačem Gsp a na putu za Aerodrom. Rekla mi je posle tih šokova nikad više u Srbiju. Ovde se i Zakon uselio.

  2. molim vas da neko provri dali je istina da sud u novom sadu daje uslov samo od nekoliko dana ili 1 mesec do isteka kazne od 10 god da bi samo popunili da su dali uslov i zasto svski drugi sad daje uslovnu slobodu a novi sad nedaje i sta se krije iza toga ako je neko upucen ili da istgrazi sta stoji iza toga hvala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.