Olenik: Tužilaštvo nije imalo hrabrosti da pozove Vučića

Okončan ponovljeni postupak protiv Aleksandre Janković Aranitović zbog uvredljivog tvita upućenog predsedniku Srbije

Ostavite komentar


  1. Kakve to veze ima da li čoveku pretiš preko twita ili direktno –
    – face to face, kakva je razlika? Da li neko može da uzburka i poremeti čovekov slad i emocije preko poruke? Da može, isto kao i bilo koja druga informacija upućena nekom bilo preko radija, TV-a ili poruke tako je sve jedno.

    1. Саркози морао да дође у суд. Сећам се да су тадашњег премијера Француске испитивали сатима, због неке афере. Клинтон је морао да сведочи о сексу са Моником Лионски, мислим, преко видео линка. Значи, у уређеном систему, постоји закон. Нико није изнад. Можда нису знали где да утиче позив Њему. Србија-најобичнија диктатура.

      1. Miki, malo ste pobrkali lončiće. Navedeni likovi su bili optuženi za određena (ne)dela, a Vučić je oštećena strana.

      2. Sarkozi nije bio premijer nego predsednik a u Francuskoj, za razliku od Srbije, postoji prezidijalna demokratija! Kod nas bi trebalo da bude parlamentarna ali vec je Srbija svrstana u hibridne demokratije!

    2. Promašio si poentu, osećanje straha ne može da se dokaže ukoliko uplašeni ne dodje na sud i to prizna, ali gde onaj koji nokautirao 4 džibera koji mu nešto dobacuju da se uplaši nekoga,poenta je da je devojka ležala 6 meseci u zatvoru iako nije dokazana krivica

    3. Pretnja je pretnja da li se osoba kojoj je upućena plaši ili ne. Kada se u obzir uzme profil osobe kojoj je pretnja bila upućena, time se pretnja još ozbiljnije treba uzeti u obzir.

  2. Najhrabriji među nama pojačava obezbeđenje kada neka žena tvitne neku nebulozu. Pa bravo lave.

  3. Postoje u Srbiji ovakav sud i sudije??? Sada ća da vide svoga boga kad krenu napadi na svim (režimskim) televizijama sa nacionalnom frekvencijom i u njihovim tabloidima. Biće dobro ako ga ne ukinu kroz amandmane za izmenu ustava.

      1. Klinton,Bler, Sreder, Soros… Sve Vucicevi tapsaci po ramenu.
        Ajde sada u red po sendvic i promeni nick kada ocigledno nikakvu skolu osim botovske nisi zavrsio

  4. Dok je sudije MM u apelacionom nijedna presuda osuđenima protiv države i Predsednika neće proći. Toliko o nepristrasnom suđenju u apelaciji.

    1. A dokle god su u sudovima i tužilaštvu oni koji se utrkuju da se dodvore prvorođenom, osuđivaće se svi koji kažu bilo šta što se njemu ne sviđa. A, neće se osuđivati oni koji ubijaju (Babić, Mitrović sin) ili pljačkaju državu (Stefanović otac, direktori EPS, Telekom…). Kako to da se onaj koji se nikog i ničega ne boji, uplaši od nečega što je napisano? Sve što mu se zameri su u stvari pretnje atentata?

    2. Neko za pretnje preko tvitera dobije 6 meseci zatvorskog pritvora a neko za ubistvo na pesackom prelazu 11 meseci kucnog pritvora!!!!!

  5. A sta ocekuje da je oslobode krivice? BILO KAKVA PRETNJA JE ZA PSUDU TAKO DA NEMA VEZE DA LI JE PRETILA VUČIĆU ILI MOJOJ TETKI..

    1. Ima!Velika razlika je da li neko pretio predsedniku koji svima nama preti i ugroženosti bilo kog običnog građanina koga je neko od njih ubio,pregazio na pešačkom,naplatnoj rampi,podavio u Obrenovcu,ugrozio bezbednost u helikopteru,truje nas svaki dan kancerogenim ugljem.Ima toga puno i razlika je ogromna,jer za sve ovo niko od SNS bande nije odgovarao.
      Jadna je ova država gde se zakon sprovodi samo kad je okupaciona banda SNS ugrožena!

      1. Ne vidim problem zašto ostećeno lice koje se zove AV odbija da da izjavu u tužilaštvu.Jedini problem je sto će drzava isplatiti svaki dan ptoveden u pritvoru doticnoj osobi o trosku gradjana.

        1. Nije ni mogao doci ( osteceni ) jer mu poziv nije ni urucen( kao i desetine drugih poziva za Sudjenja ) jer nemogu da ga nadju ( ? ) na mestu boravka odnosno tamo gde je prijavljen a sami vrlo dobro znate da mu je mesto boravka ( ostecenom ) TAJNA . . . em ako sa samo jednom pojavi ( tj . uruce mu poziv ) onda se mora pojavljivati redovno za svaku optuzbu a podneseno je na desetine optuzbi za difamaciju , javne uvrede , blacenja , javne povrede casti , lazi ili lupetanja . . .plus siguran sam da “ nas Aca “ ili lav nije ni trepnuo ni uplasio kao ona novinarka iz “ Krika “ kada su joj otimali telefon sa fotkama Vucica jr. uz prisustvo policije u civilu ili “ kobre “ ( nismo saznali sta li su bili )
          Dakle bravo Sudstvo sto je ponistilo zatvorsku kaznu os 6 meseci iako je optuzena vec provela toliko vremena u pritvoru pa ima pravo da trazi naknadu za arbitralno hapsenje , dusevnu bol ili nacinjene materijalne stete ( budzet tj. nasi novci ) pa cak u Strasbourg – u . . . France . . . na Evropskom Sudu za Ljudska Prava

  6. Sudija Jelena Škulić ili ne zna zakone ili pristrasno sudi. U svakom slučaju treba da pređe u advokaturu, jer nam takve sudije ne trebaju.

    1. Da bre,trebaju nam neki koji se ne mešaju u svoj posao kao Zagorka Dolovac.Časna i poštena toliko da se krije kad izlazi iz zgrade

  7. Primetio sam Dražo da se stalno ponavljaš. Promeni temu pa se odmah učlanjujem u klub čitalaca. Ovako ste isti kao Informer.

  8. Ma, šta kažete, Apelacioni? Oličenje nepristrasnosti i objektivnosti! Sudstvo u našoj zemlji je šarena laža…Kakav dokaz treba da predsednik države dokaže da nije zabrinut i ne plaši se za svoju decu i svoju porodicu? Koji otac se ne plaši za svoju decu? Sram vas bilo što o tome uopšte raspravljate!

    1. Sve što si napisala je tačno, ali mora da dođe u sud i sam, svojim rečima, to kaže.Život je…

  9. Sta tu nije jasno? Komunisticki diktator se oseca jakim i vaznim i kao takav iznad je suda i pravde, u uredjenim drzavama sud je na samom vrhu i njemu svi odgovaraju, al nazalost u Srbiji nije tako…

  10. U al je pobedila – A kakva je to pobeda pretiti nekom , kad bude nekad zapretila nekom ko je nekulturan i nevaspitan e onda će videti odgovor

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.