Olivera Kovačević: Nisam smenjena, nego mi je istekao mandat

Ostavite komentar


  1. Ni stida ni srama.
    Gospodja se ne komentarise, ali se pamti zbog budućnosti.

  2. Hoce li sada da se nastavi snimanje serije o Mihajlu Pupinu ili cete opet snimati sve neke leve serije poput“Selo godi8 a baba se ceslja“, „Radio Mileva“ i ostale gluposti.?

  3. Ej, Srbijo, jadna li si!
    Toliko zlobnih i primitivnih ljudi. Pravopis ne znaju, ali da laju i ujedaju umeju.

  4. Биће једног дана прва жена директор РТС , већ дуго је припремају. Ионако је давно изјавила да су новинари друштвено-политички радници.

  5. Njoj je novo radno mesto već obezbeđeno na N1. Čekala je samo da joj istekne mandat na RTS.

  6. Konačno da je smene! To što ona izjavljuje je je njena slabost. Treba da ide direktno u zatvor zbog pronevere naših novaca, jer je uzimala 3 godine sredstva iz budžeta za emisiju koja nije emitovana. Sve ih treba najuriti!

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 10

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.