Opozicija zatražila od REM-a oduzimanje frekvencije radiju Pink

Ostavite komentar


  1. Uvedeno je vanredno stanje za građane Srbije, ali nije za SA odrede. Nemačka tridesetih godina prošlog veka, zar ne?

    1. Definitivno tako izgleda… dovoljno je pogledati nemacki film sa temom iz 30tih godina – 13 minuta i paralele ce biti zastrasujuce

    2. Vuk na ovcu svoje pravo ima,ka tirjanin ns slaba coeka,al tirjanstvu stati nogom za vrat,to je ljudska duznost najsvetija! Njegos napisao davno

    3. ….prave Remove trupe……, još samo da obuku smeđe uniforme i to je to !!!

  2. U nekoj drugoj zemlji bi bili iza rešetaka, a oduzimanje frekvencije bi se podrazumevalo.

  3. Mitrović je jači od av. On je budući predsednik. Niko mu ništa ne sme

    1. Vi bi ste opet i da spaljujete knjige, kao vaši ideološki preci?
      A u stvari se radi samo i tome, da se uništi konkurencija Šolaka i Djilasa, to je više nego očigledno.

  4. Bravo.
    Oduzeti licencu i dozvolu za rad propagandnoj masini SNS.
    JUL je stalno prisutna.

  5. Mogu misliti kako bi izgledala ta sednica REM-a. A na početku sednice da Olivera Zekić kaže da treba uvažiti primedbu opozicije i ukinuti frekvenciju Pinku. Mislim da bi ih minuti delili od poziva Onog i informacije da su svi smenjeni.

  6. Brabo za opoziciju! U Srbiji dejstvuje anarhija, diktatura i vladavina siromaštva !!! Spomenuta televizija i radio stanica vrši kultorocid nad mladim naraštajima. REM da reaguje!

  7. Pink je odavno zaslužio sudbinu zemunskog klana. Oduzeti im imovinu stečenu zločinima i od pinka napraviti vrtić ili dom za one koji ga nemaju. Zato, danas ću u šerpu lupati još brže, bolje, jače. Lupaću dok ne odu sami ili dok im pobesneli građani ne pomognu da odu.

  8. Hahahaha dugo se nisam ovako smejao
    Vucic i vlast u panici hahahahah rezimski huligani hahahaha a tek komentari su sou pa od danas samo vas pratim hahaha

  9. Zatvoriti i radio i TV pink za sva vremena da ne sire vise nekulturu, nevaspitanje i svakodnevne lazi cime vec vise od 20 godina kod jednog dela omladine uticu na stvaranje negativnih osobina. Vlasniku oduzeti celokupnu pokretnu i nepokretnu imovinu i za sva nedela ga osuditi na maksimalnu kaznu zatvora. Time bi i drugi nepristojni nazovimediji bar delimicno eliminisali svoje prostakluke i zlo kojim svakodnevno truju celokupno stanovnistvo ove izgubljene zemlje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.