Opre Roma Srbija: Preminuo dečak od povreda zadobijenih na Čukarici, to je moglo da se spreči

Ostavite komentar


  1. tugo i nesreco! Kakvi smo to postali, neodgovorni, neosetljivi, deca nam stradaju! Saucesce porodici! Pocivaj u miru andjele!

  2. a gde li je odgovornosti samih roma? stalno se prebacuju stvari da je drzava kriva, naravno da i drzava snosi deo krivice, ali vreme je da se romi socijaliziraju, da se integrisu, da se ide u skole, da se nauci pisati i citati i da se nauci ponasanje! ispada da su romima svi ostali krivi samo oni nisu uopste krivi.

    1. Baš tako. Nije pao dalekovod na njih nego su se kačili i krali struju. Na istoj toj Čukarici su pre dve godine probili glavnu vodovodnu cev i direktno ugrozili čistoću vode. Gradski oci su to zataškali, a na mestu oštećenja su postavili česmu, da koriste vodu na naš račun. Zašto za Rome ne važe pravila ponašanja civilizovanog društva, kojih se većina nas, poreskih obveznika, pridržava?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.