Organizatori Evroprajda: Patrijarh svojom izjavom produbio podele

Ostavite komentar


  1. Što bi onomad rek’o Dule Pacov „e moj Patrijarhu ili se beše kaže Patrijarše???“

  2. Tuzno da partrijh promovise nesto sto je protivno osnovnoj ljudskosti i humanosti i izopstava ljude iz drustva bez ikakvog povoda.Ja odoh.Svako dobro Srbiji.Shvatit ce jednog dana gde je gresila.

  3. „Mi nikome nista ne namecemo“…pa to je stvarno dno zivota sta ti ljudi rade i pricaju. Oni kao da zive u nekom svom imaginarnom svetu gde je jedina istina ono sto oni kazu i gde svi treba da se ponasaju kako oni zamisle. Oni izgleda stvarno misle da su nam, ogromnoj vecini, mozgovi isprani njihovim budalastim izjavima?! Pa vala nece setati, pa kud puklo!

  4. A lepo je rekao „Zlo se ne leči i ne pobeđuje nasiljem, nego se na taj način samo umnožava.“…. Valjalo bi da Porfirija neko pita da li se i on toga pridržava i zašto ne?! Sramota.

  5. Ништа не продубљује, него је коначно рекао оно што је требао одмах на почетку! И питао сам се зашто ћути!?!? Његово и јесте да износи мишљење по питању црквених ствари! Ко ће ако он неће??? ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.