Organizatori protesta Stop krvavim košuljama poslali otvoreno pismo Vučiću

Ostavite komentar


  1. Kao gradjanin , kao penzioner zelim da pitam Predsednika:
    1. Ko vama daje pravo da nazivate protestante “ LEŠINARIMA“ ? Mi se ne borimo za vlast već za istinu!
    2. Ko vama daje pravo da se ne skidate sa televizije kao da ste jedini važni u ovoj zemlji? Narodu je dosta vaših optužbi bez dokaza i odgovornosti za izgovorenu reč!
    3. Ko vam daje pravo da raspravljate o sudbini Kosova a da narod za 6 godina nije upoznat šta mi to zastupamo?
    4. Ko je vam dao pravo da rasprodate Srbiju od poljoprivrednog zemljišta do banja i reka?
    5. Ko vama daje pravo da delite naš novac Klintonki, Bleru, …?
    6. Kome ste obećali eksploataciju novo otkrivenog dragocenog litijuma, vrednijeg od zlata ?
    Ima toga dosta da vas pitam G. Predsedniče…kao gradjanka a ne kao „lešinar“ kako vi to kažete!…Sramno od vas!

    1. Pa, realno, zbog jeftine demagogije kojom odiše nije ni zaslužilo da mu se posveti značajna pažnja. „Nećete uplašiti nas 5 mil“ (nema nas 5 miliona, objektivno), „bake i deke nam govorili da…“ (a oni su najlojalniji glasači i Miloševića onomad, i Vučića danas), „Ćuruvija i Ivanović…“ (pročitati izjavu Oliverove supruge)… i još mnogo toga.
      Bledo, neinspirativno, bez glave i repa a ni bilo čega između…

  2. Diktatore poput Aleksandra Vucica to sto mu vi pisete ne dodiruje ni milimetar. Upravo sto ste naveli u ovom otvorenom pismu, jeste diktatorov „projekat“, on je licni tvorac stanja nacije u kome se danas Srbija nalazi. On je taj epicentar zla koji seje zlo seme medju narodom u svim pravcima a pogotovo ko drugacije misli i govori u odnosu na njegovo misljenje. Srbiju moramo osloboditi ovog zla koje je zavladalo fasistickim metodama i koje je srusilo sve drzavne institucije i koje je upravo te institucije podredilo samo svom rezimskom interesu a ne interesu citavog drustva i svih gradjana. Tako nesto i jeste odlika diktature i fasizacije Srbije, sto mozemo videti iz dana u dan. Prema tome diktator i njegova naprdnjacko-fasisticka kamarila morace se rusiti jedino silom i pritiscima kao sto su ovi koji se desavaju na ulicama Beograda a uskoro i po ostalim gradovima u Srbiji. Pismo koje ste objavili javno i jeste dokument u vremenu u kome ova zemlja zivi i dokaz je upravo o nacinu vladanja Aleksandra Vucica dojucerasnjeg saradnika, vrlo bliskog i „skolovanog“ u SRS-u stranke koja je toliko zla nanela srbima i Srbiji ma gde se oni nalazili i na cijem je celu i dan danas Vojislav Seselj osudjeni ratni zlocinac i poslanik u Skupstini Srbije. Ko mu je to „omogucio“ – upravo njegov „pitomac“ iz SRS skole koji je odlicno savladao „seseljisticki“ nacin ophodjenja i bahatosti u svakom svom delovanju. Nije ni cudo sto veoma cesto takvi ucenici poput Vucica prevazidju svoje mentore a u ovom slucaju upravo Seselja. Teska nas borba ceka jer ovo zlo nece otici glasackim listicima na postenim izborima, vec jedinim putem kako je u istoriji fasizam „otisao“ na smetliste istorije, nazalost samo nam taj veoma opasan put predstoji, jer se gamad i fukara toliko nakotila da nam poput kancera unistava tkivo, drustveno zdravo tkivo.

  3. Ali niste ni vi objavili moj odgovor.
    Demokratski nema šta.
    Tako da je demokratija jena velika iluzorna laž za naivne. Demokratija i javna reč naizlizanije floskule za zloupotrebu brava.

  4. Kako okrenemo i kako obrnemo ovoj Srbiji je uvek bilo najbolje dok smo bili nečiji podanici.Tada nam j ebilo najbolje.Setite se Obrenovića,Karađorđevića,Tita.Svi su se hvalili kako smo tada živeli najbolje.pa šta se onda bunite.Podanici.šta je u tome strašno.Mnogo bolje nego izdajnici.

  5. Dosta mi je njihovih otvorenih pisama,svoj rad i rezultate rada su mogli da pokažu punih 12. godina.

  6. Bravo deco.Vi ste potomci onih koji su stasali u teskom Milosevicevom vremenu,kada je sadasnji predsednik bio ministar informisanja.On zaboravlja na te ljude koji pamte njegove reci a kojih se sada on odrice.Mi se ne dricemo nase borbe iz tih vremena,i vi budite istrajni jer istina uvek pobedjuje laz.Jadni su oni koji pokusavaju da zive u Orvelovskom svetu a od gradjana da naprave podanike.

  7. I šta sam pročitao u ovom pismu? Ništa! Neko žaljenje na medije, ko da je samo to bitno.

  8. Propast druga Djilasa je to sto za vreme svoje vladavine nije priznavao i uvazavao razlicitosti drustva vec je vecinu ostavljao na ulici dok je zatvarao mnoga radna mesta. Kao neko ko je tada ostao bez posla imam pravo da pitam kako definise to vreme???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.