„Samo jedan čovek u Srbiji ima takav uticaj“: Zašto javnost sumnja da je Vučić „Oskar“?

Ostavite komentar


  1. Nije sumnja nego uverenje da samo jedna određena osoba može biti OSKAR. Ko može da bude jedini neprevaziđeni Prvorođeni?

  2. Na sva ta pitanja odgovore imaju Stefanović, Parezanović i verovatno još neko i oni Oskara drže u šaci! Sve je jasno! Odgovori če izaći verovatno u nekom „povoljnom trenutku“! Do tada mi možemo nagađati ko je Oskar: možda Brnabićka, možda Simo Spasić ili neki drugi napredni lik!

  3. Zbog Oskara je prihvaćen Francusko Nemački plan. Francuzi imaju još podataka.

  4. Nema sumnje da je Vucic Oskar i sledi mu hapsenje,ostavka i lustracija.

  5. Vecina pristalica vlasti, a svakako sve pristalice opozicije ni najmanje ne sumnjaju da je vrh vlasti zestoko u dilu sa kriminalcima, a da li se neki od njih krije iza imena Oskar ili nekog drugog imena je potpuno nevazno. Dakle, nema sumnje.

  6. Ana Brnabic je vec potrcala da izjavi da Vucic nije Oskar.
    Sada se ocekuje salva izjava SNS funkcionera i naravno tvrdnja da je Oskar u stvari Djilas.

  7. Oduzeti imovinu stečenu kriminalom, pa makar i unucima za 100 godina!

  8. Vrijeme će pokazati, ko je ko!?
    A, mnogo događaja povezuje Oskara sa njima.

  9. Znači FBI i DEA nam na tacni daju Šarića i onda Vučić kaže – e a sad ću ja, kad sam konačno osvojio vlast, da se umešam i da ga uzmem pod svoje. Truba priča.

  10. Dajte malo Vucica, niste odavno. I pri tom njegovu slicicu da nas raduje i da nam ulepsa dan.

  11. Ocigledno ovde ima neki ugovor da se svakodnevno pojavljue clanak o nepomeniku sa sve fotografijom.

  12. Moze li jedan jedini dan a da sjasete sa Vucicem u vasem dnevnom listu i na vasem sajtu ? Pitam veoma ozbiljno i ne svadjam se.

  13. Čudno je da onaj koji je sve bljuvotine u državi komentarisao,osudjivao i presudjivao sada ni glasić njegov ne čujemo.

  14. Pa zar nije svojevremeno, kad se počelo tražiti ko su „botovi“ Gašić i nekoliko poslanika se u Skupštini pojavilo sa majicama „I ja sam bot“ i tako im dali vetar u ledja, ohrabrili ih da se ne plaše. Možda će se sada javiti Bata, Vučićević, Ana….da su Oskar,ali uzalud Zapad, a i Rusi znaju ko je „Oskar“ i koliko god se on pravio neustrašiv,
    usr.o se je u gaće, da ni Dunav neće moći da ih opere.

  15. Mi ne sumnjamo, mi znamo.Kao što znamo i da Neca drži Acu za j..
    .a pa se ceo onaj cirkus pred našim očima odigrao ,a da nismo saznali ko je špijunirao nepomenika, kao ni to kako je Neca iz cele priče izašao skoro neoštećen.

  16. Ne komentariše . Dok se vjernici dobro ne izbegavaju, a onda slijedi salva po izdajnicima, zapadnim agentima i sl.

  17. Ne sumnja javnost. Nisu javnost samo Solakovi mediji i Stranka slobode i pravde, koja je u stvari to otvoreno pocela da govori unedogled.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.