"Oslobađanje" mora da počne od Javnog servisa

Tribina „Svilen gajtan – gušenje medija kao metod vladavine“održana u prostorijama Nove stranke

Ostavite komentar


  1. pa njima treba samo jedna prostorijica, a sto se tice rts.a, zao mi je, ali niste zasluzili da vas zovu, a narod i gradjani srbije nisu ni u krugu dvojke, ni u zagrebu ni u pristini, ni u americi ni u evropi, , i bas nas briga sta misle i govore na nebitnim televizijama doticni "gradjani““ sumnjivog karaktera.

  2. Javni servis je igrac koji igra kako vladajuca koalicija svira. Tako je bilo od njegovog nastanka pa do danas. I to nije problem dok god se daje prilika svima ostalima da jasno iskazu svoje misljenje i da dobiju svoj termin.

  3. "Oslobodjenje " treba da pocne sa prestankom sedenja "nezavisnih" novinara u stranackim prostorijama , na primer upravo je ovo dokaz sto sedite u prostorijama NS da niste nezavisni.

  4. Nemam ni najmanji razlog da vas podrzim kad skupove o slobodi medija drzite u Zivkovicevoj prciji .Kakva je ovo poruka kad u stranackim prostorijama drzite ovakvu tribinu?

  5. Moze da bude radio,moze da bude bilo sta,samo da bude istinski slobodan,da novinari mogu da rade svoj posao kako treba,a mi da dobijamo tacne i blagovremene informacije

  6. Prvo netacno da je ukinuta pretplata za javne servise toes za rts i rtv kako ukinuta kad nije. Znaci odmah lazi .druga jedna od prisutih ovde ima emisije na rts gde je uredica istih ako se nevarm.to je tv mreza. znaci da ima sloboda .Znaci nenapdajte najbojeg javog servisa koi nudi i kvalitetan drugi pogam i viskoj produkci bbc kvaliteta.a ima i objektivan infomativni program. .drugi cim ovo kaze zoran z injegova stranka to se nemoze podzati drugo ako novinari hoce da budu nezavisni ne treba da idu u nekoj politickoj partii.
    Pozz objavite ovo.

  7. Najbolju dijagnozu karaktera i nacina vladanja Aleksandra Vucica "postavio" je njegov ucitelj, politicki otac i saradnik deceniju i po /AV je bio generalni sekreta duze od decenije/.Po povratku iz Haga Seselj je rekao da je AV MANIPULATOR.Tom prilikom pomenuo je i nivo Evrope.Kasnije su se dogovorili i tako Srbijom vladaju radikali ma kako se zvali.Sta je lek protiv manipulatora? IGNORISANJE.Sta radi opozicija i politicki protivnici?Ne "ispusta" ga iz usta, sto i jeste njegov cilj.Ne ulazi u dijalog sa jacima, pametnijima, strucnijima, postenijima, laze lad otvori usta, za saradnike bira ucenjene, nestrucne, nepostene…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.