Oštra osuda napada na Danas

Medijska organizacija Jugoistočne Evrope (SEEMO) zabrinuta zbog medijske situacije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Osećam stid da jedna osoba kao sto je Ana Brnabic može da bude premijer Srbije .Njen intelektualni level je zaista nizak i možda bi mogla voditi kiosk za prodaju hamburgera ili nešto slično .Kakva ona takvi su većinom I sadsnji ministri u vladi Srbije.Pogledajte Laneta Gutovića ,to je on pre 40 godina dobro odslikao u liku Sojica .Kompletan SNS cine Sojici i njegovi potomci

    1. Sta mislite zssto prvo prelistam vesti na portalu Danasa,Pravde,J. vest pa onda sve ostalo Pa da bih bio istinito informisan,pravovremeno i bez cenzure. Ne zelim komentarisane i dozirane informacije. Jos uvek za sebe mislim da nisam malouman…Pozdrav

  2. Kada mi pišemo pošteno bez krajnjih misli ono što znamo i osećamo vi ih branite i ne objavljujete sve njihove gluposti,prevare,kradje,nameštene tendere,ovu stradiju u koju su nas doveli svojim podaničkim i udvoričkim ponašanjem.Oni žele da sva srbija bude talog poput sns informatora.

  3. „DANAS“ je danas, „DANAS“ bice i sutra, opstace „DANAS“ a i mi sadasnji i danasnji zajedno sa „DANAS-om“ smo jaci. Ovo naprdnjacko ludilo zarazeno „VUCICITIS“ virusom i opstim naprdnjackim ludilom procice zajedno sa „koronavirusom“, posto je sve prolazno a „DEVUCIZACIJA“ Srbije tek dolazi to ce nam biti prioritet nad prioritetima, moramo se osloboditi pandemije naprdnog „VUCITITISA“ za sva vremena da nam se ponovo ne bi u buducnosti dogodio. Propustena je sansa 2000. godine zato nam se ovo mutirano radikalsko zlo iz devedesetih godina ponovo pojavilo u naprdnom obliku i liku Aleksandra A.V.-A.V. Vucica i njegovih „naprdnih bakcila“.

  4. Osudili ste napade na list Danas. Šta sada? Ništa, napadi će se nastaviti. Možete li vi nešto učiniti da se ovi napadi zaustave?

  5. Poštovani, kod nas se odigrava nešto strašno što sa virusom nema nikakve veze. Evo na primer jos jedne posledice potpuno pogrešne politike mera. Zabrana kretanja od petka do ponedeljka je dala rezultat tako sto su danas u Kragujevcu prepune ulice, redovi pred prodavnicama, haos u saobraćaju, parkira gde ko stigne, primetna nervoza i agresivnost kod građana. Gde su psiholozi i psihijatri da nešto objasne epidemiolozima. Gospodo, postoje i druge dijagnoze koje su opasne po život ljudi i njihovu okolinu. Ponovo će na kraju građani biti krivi za sve, očigledno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.