Osuđen zbog falsifikovanja diplome

Tri meseca uslovno zbog krivičnog dela

Ostavite komentar


  1. Kad sam pročitao naslov, pomislih na predsednika Nikolića i na ministra Stefanovića. A onda se setih da su njihove diplome prave.

  2. Falsifikovane diplome su najpopularnije u Srbiji. Voli ih i Predsednik drzave pa sto ne bi i malo nizi stalez.

  3. Opet se juri "boranija". Očigledno neko ima interesa da namerno skreće pažnju javnosti sa gorućih pitanja iz oblasti nauke i visokog školstva. Šta rade "pametne glave" naše nacije koje sede u Beogradskom univerzitetu, Akadamiji nauka i Ministarstvu nauka, kada ne pokreću pitanja dokazanih plagijata i kupljenih naučnih zvanja? Zašto se ne preispitaju titule i naučna zvanja pojedinih "renomiranih" doživotnih direktora elektrotehničkih instituta?

  4. Hahahahahahahahahahaha…nasli nekog jadnika a "glavesine" od vr““a na dole sve sa "pravim" diplomama !!!???Hahahahahahahahahahaha

  5. Sljam uvek ispliva na povrsinu i pliva samo neko vreme a onda opet potone. Nadam se da ce ovom jadnom naprednjaku Nebojsa Stefanovic izraziti zaljenje sto je kaznjen !

  6. Od kelnera pripravnika do zamenika direktora ,eh bas mu se nije dalo…a mogao je tako daaaleko da dogura.Prokleta sudbina ili ““pravna" drzava ,ko bi ga znao.

  7. A kada će naš predsednik odgovarati zbog falsifikovane diplome, a ostali iz SNS-a zbog falsifikovanih
    doktorata

  8. Jadno tužilaštvo,jadne sudije,ceo slučaj je jadan,bedan,ponižavajući za pravo i pravdu,ali ne i z SNS koji se oima diče i ponose,činimi se da su svi rezultati uspeha ekonomije frizirani oću reći lažni.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.