Pajtić dobio 170.000 od Informera

Ostavite komentar


  1. Desa@ Da je D. Vucicevic novinar, kao sto nije (covek je nesto drugo),ne bi lagao i blatio ljude, a da je A.Vucic. predsednik Vlade, kao sto bi trebao da bude, odmah bi D.Vucicevica strpao u zatvor.Ako ne znate zasto, morate da ucite.Ako mozete?

  2. desa: E taj film nećemo gledati. Pajtić sve što može da stavi u sopstveni džep ne misli da daje bilo kome.

  3. Tako i treba.Dokle vise siriti neistine.Zamislite koliko bih premijer imao da naplati kad bih se bavio tuzbama.

  4. Ni jedan medij nije pisao ovih dana o ovom sudjenju. svi su bili na temi tužbi medija NIN od strane ministra Stefanovića, i to urlali, e pa sada će sud imati primer kako s e laži osudjuju, sigurno pada i NIN za laž.

  5. Vidim da mediji brane Informer, da brane struku i novinarstvo…. hahahhahahahhahahahhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahahahahahahhaahahahhaaaaaaaaaaahahahahahahahhahhahahahahahahha

  6. Šta i ako je letovao na Brionima? U čemu je razlika između Antalije, Portoroža, Ibice i Briona. Samo oni koji prizivaju mržnju među narodima i drzavama bivših republika SFRJ to mogu da ističu kao problem. Život je kratak, a ova kugla zemaljska predivna. Jedino što je loše to je ljudski rod u želji da mrzi i ratuje. Druži te se sa prirodom, obiđite sve lepe krajeve u Srbiji i svetu – bićete bolji ljudi!

  7. Kada ministar Stefanović od nin traži 300000 din to je mnogo, a ovaj bivši žuti dobio 170000 din od Informera to nije mnogo. Pa gde su vam isti aršini gospodo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.