Pajtić: Moja podrška i Danasu i ideji slobode izražavanja

Bivši predsednik DS najavio da će poslanički paušal uplatiti našem listu

Ostavite komentar


  1. Ako ikada mislimo da Srbija postane prava demokratska drzava, pravna i slobodna, moramo da se trudimo da imamo slobodu misli. To malo zavisi od politike koliko od naroda.

  2. Ako Saša Jankovic formira stranku ne bi smeo ni u ludilu da ukljuci bivse i sadasnjeradnike demokratske stranke jer su oni svoje vreme i godineotrosili bez rezultata a imali su istorijsku sansu da reformisu celokupno drustvo! Sansa potpuno novim i moralnim ljudima koji ce raditi samo po zakonu!

  3. Nije mi jasno zašto se samo DS-u spočitava da je imao i prokockao šansu da "reformiše celokupno društvo"? A sve se oprašta SPS-u, radikalima (novima i starima), Koštuničinim kleptomanima. Nisam u DS-u, ali mi je muka od tolike neobjektivnosti – imali su vlast od 2000-2004, znamo u kojim uslovima, i od 2008 do 2012, sa SPS tumorom, bez apsolutizma, kontrole medija i diktature. A o životnom standardu da ne pričamo, moja petočlana porodica je bolje živela sa jednom platom nego sada sa dve prosečne.
    A o "Pajtiću lopovu" ostadoše neprekrečeni grafiti na ulicama Novog Sada, nikakve istrage, nikakve optužnice – jer i nema šta da se istražuje. Ali čovek je zauvek stigmatizovan i izaziva odbojnost, a niko ne zna zbog čega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.