Panić: Al Kapone je pao na porezu, Vučić će pasti na respiratorima

Ostavite komentar


  1. Neće pasti, na našu žalost! Narod je previše politički glup i mentalno zatrovan, i uz pomoć SPC, da neće ni prstom mrdnuti. Srbija, zemlja beskičmenjaka i mazohista,

    1. Plašim se da ste u pravu! Zato lideri opozicije, ako su zaista lideri naroda, a ne samo lovci na položaje, moraju na teren i na mukotrpno objašjavanje i podučavanje naroda, Ukazivati na očigledne stvari, otvarati oči manipulisanima, obično neukima (a i kako bi bili naučeni, kad ih svi zaglupljuju) slabim i siromašnim građanima Srbije.

    2. Ixvinite a zasto bi pao na respitatorima… Pa moj komdija je sina od 25 godina spasio na jednom od tih respiratora… Ne razumem ideju?? Objasnite mom komsiji da su respiratori bespotrebni…

      1. Narod koji konzumira svakodnevno smeće sa Pinka i tabloida jeste neprosvećen. Režim predano radi na zaglupljivanju naroda putem Pinka i tabloida. Putem tih režimskih medija narod se zaglupljuje, ali nije napisano da je narod glup, to ste Vi pomislili.
        Neprosvećenim narodom lakše je manipulisati. Još je Dositej Obradović govorio i pisao o značaju prosvetiteljstva.

    3. Ako hoćemo iskreno,čovek je dosta uradio za Srbiju.Vi što ga ne volite ubedite narod da je neko bolji od njega i mi koji smo uz ovu vlast ima da to poštujemo.Jednostavno i demokratski.

  2. Al kapone je komandovao mafijaškom bratijom, nije komandovao policijom,sudstvom, partijom.
    AV Kapone komanduje, i mafijom i bratijom i partijom i državom,

    1. Apsolutno, jednostavno je protivnik vlasti i to koristi sa pozicije na kojoj je. Da je iskren rekao bi da Srbija do sada nikad nije imala X i gama nož, da su mnoge bolnice bile haos pa renovirane, da je dobro što je izgrađena bolnica u Batajnici i Kruševcu, da je dobro što je dopremljena pomoć iz UEA, ali kad si plaćen da pljuješ… Siguran sam da se puno njegovih kolega ne slaže sa njim. Gde je gdin dr bio od 2000te?

      1. Kakvih bukadzija ima u ovoj našoj Srbiji. Ovaj ni sam nije načisto šta bi i kako uradio u ovom.trenutku za spas nacije. Svaka čast predsedniku , za respiratore za dalekovidost oko izgradnje kovid bolnica , za nabavku vakcina i sl . Da li dotični gospodin misli da je igde u svetu nešto bolja situacija oko virusa.

  3. Bravo za casnog i brilijantnog dr Panica, sve tacno od reci do reci.
    Valjda cemo docekati slobodu i da odgovaraju ovi SNS krimosi.

    1. Слободу дочекамо али тек после 2012. одласком претходне накарадне дружине.

  4. E jbg kad se sindikalci mesaju u sve i svasta a za ono sto postoje ostavljaju sa strane zarad svojih licnih interesa

  5. Sve mi znamo .. A oni uzivaju I lazu !! Moze im se I neka nas zajebavaju kada cutimo.. Zasto se ceni sada ljigavost a ne rad ? Zasto je vucko podelio ljude na Njegove I sve ostale.
    Pa sta kaze grb srbije ??
    Samo sloga Srbina spasava. A ovo nije sloga !!!! Ali bitno da smo na tv najbolji 😀 😀 e bre srbijo bruko ..
    Vulin
    Mali
    Djuric
    Ana
    I sta ocekujete ??

  6. Rezimski covek! Da lece ljude I od drugih bolesti I ne pise da je svaka smrt od covid 19, manje bi mrtvih bili I uopste I of c19

  7. Iako mogu da se složim sa nekim stvarima o kojima govori gospodin Panić, uvek se pitam gde su ti ljudi bili od 2000. do 2012. Tada nije bio hrabar? Tada je Infektivna klinika u Beogradu bila najmodernija klinika, ali je dolaskom SNS naglo propala, pa izgleda gore nego u horor filmovima? Neka navede koje su bolnice obnovljene i sagrađene od 2000. do 2012, a koje od 2012. do danas. Neka navede opremu koja je kupovana tada i sada. Siguran sam da ima sve te podatke. Ovako ne deluje kao borac za pravdu, nego kao borac za vlast.

  8. Није довољно да се окупи „много нас“ па да се промене десе. Треба макар мало више него оних који су гласали за време садашње. Узалуд вам кукњава.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.