Panić u Utisku nedelje nazvao niške kardiohirurge lažnim herojima; Milić tvrdi da je hajka pokušaj da Niš ostane u crnoj rupi

Ostavite komentar


  1. Emisija je bila mučna,umesto da se pohvali rad niških zdravstvenih radnika,dr Panić iz Sindikata lekara je kritikovao i omalovažavao rad istih,da je prekršen Ustav…posebno se okomio na Prof.dr Milića prozivajući ga za sve i svašta.Tužan je bio taj odnos kolega,javno optuživanje dr Milića ,kao da je na optuženičkoj klupi.Šta da pomisli građanin,kome da veruje ,ako je bolestan i na listi čekanja nekoliko godina ,da li da pozdravi ovakav rad ili da se zapita ,pa lekari prave ove duge liste ,da li opravdano ili ne ?!
    Mislim, da je jedino rešenje u izjednačavanju državnog i privatnog zdravstva,da osiguranici mogu birati gde će biti operisani o trošku zdrav.fonda,što povlači reformu zdrav.osiguranja,samim tim bi se iskristalisao rad lekara ili u privatnim ili u državnim ustanovama.

  2. Ljudi mi smo definitivno propali. Naše zdravstvo decenijama samo tone i sve je nažalost gore. Jednostavno sve je komercijalizovano, ako hoćeš da se lečiš moraš da platiš. Dŕžavno i privatno zdravstvo taj odnos je rak rana, većina gradjana to ne može finansijski da podnese i osudjen je na tihu smrt. Jesmo li mi izmislili toplu vodu pogledajtè mnoge zemlje u EVROPI kako su to regulisale na stabilnim i ravnopravnim odnosima. Lekar kod nas prima platu od dŕžave da bji pacijenta formalno pregledao i uputio ga da dodje posle pdne na privatnu kliniku da se leči kod istog tog lekara. To nije normalno, strašna korupcija a država nemo posmatra i ništa nemenja jer očigledno takvos stanje nekome odgovara,gradjanima sigurno ne. Dokle više.

  3. Zalosne su izjave dr Panica o niskim lekarima i pokusaju niske kardiohirurgije da smanje listu cekanja. Srpsko zdravstvo je na dnu od dolaska ministra Loncara i dalje. Drzava mora da uradi ono sto je uradila Turska,da razdvoji rad na dva mesta. Pravo na rad i u privatnoj praksi pored rada u drzavnoj ustanovi imaju samo prof . Emerita tusi

  4. Некад ми је Раде Панић био позитиван пример. Много се срозао у мојим очима.

  5. Nije samo Rade Panic razocarao; u predlogu za utisak nedelje pravi uzas je nastupio gledajući Premijerku i Ministarke oko nje. Tako losa poruka svim gradjanima tako da je neodmereni /neprimerena hajka protiv humane akcije niskih lekara u stvari samo posledica lose klime vrhu vlasti prema sopstvenom narodu. Privatno i drzavno zdravstvo se mora izjednačiti u ekonomskom aspektu _ zajednicki Fond a lekari mogu raditi samo na jednoj strani (postoje takva resenja u svetu). Izjava Premijerke o dužini trajanja porodiljskog u SRN NIJE tacna – traje duže. Cerka mi zivi i tuzno je da Premijerka izgovara lazi kao argumente!!!

  6. Panić,vaš medijski frontmen. Neka o njemu kažu lekari kakav je stručnjak. Namrgođen i nikad nije dobro po njemu samo u njemu ima dobrote.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.