Pašalić: Građani se najviše žale na dužinu postupaka i problem izvršenja presude

Ostavite komentar


  1. Pazi, javio se komedijaš, a da nije svetski dan nečega. Izgleda da je i on dobio radnu obavezu koja podrazumeva odlazak na Pinak. Pa onda kod Marića, pa ponovo na Pinak, i tako…

    1. Aleksandar Obradovic?
      Aleksandar Obradovic?
      Aleksandar Obradovic?
      E, to ti necemo oprostiti naprednjak.

    2. Pasalic i pink, pa bravo……svaka ptica svome jatu leti. A realno, jeste za pink, happy i tabloide. Za Danas, nije, vi valjda znate razlog zasto je svaki dan nezastitnik u Danasu. Ja, ipak, nemam drugi izbor, pa cu progutati zabu.

  2. Ljudi, želim da vas zamolim da više uopšte ne komentarišete predloge i akcije ovog čoveka koji neverovatno iritira svojim besmislom, možda će ozbiljniji mediji zbog toga konačno prestati da objavljuju vesti o njemu kad već svi znamo da je nebitan za bilo šta, pa me tako i rešiti jedne neprijatnosti u životu jer bar njega više neću gledati.

    1. Koje predloge i akcije on ima? On ne zna ni gde se nalazi. Mnogo je smesan.Danas prenosi saopstenja. Ima ugovor sa Betom i to je to.

    2. U pravu ste. Covek je nebitan. Jos milion glupih saopstenja i opet je nebitan. Ali Danas je Danas, jedine novine u Srbiji i slazem se da treba objaviti neke informacije o kojima pisu komentatori. I sigurna sam da ce ih objaviti ako im zaposleni ili neko drugi dostavi. Tako da, hajde lepo da gledamo Utisak nedelje. Davalac saopstenja nije utisak nikome. Pozdrav za moj omiljeni Danas. I hvala vam sto postojite.

    1. Cuo je. Samo je cuo. Ali ne sme da ga spomene. A o nekim postupcima koje je najavljivao nema nista. Heroj Aleksandar je u ZG persona non grata. I to je izmedju ostalog, najveca sramota besramnog. Znam sve o toj instituciji jer radim u nevladinoj organizaciji za zastitu ljudskih prava. BRUKA, BRUKA, BRUKA. ALI SE ZNA, SVE SE ZNA.

  3. Parodija na Ombudsmana. Parodija na sve cestito, moralno, pametno, vredno. Tuzno. Deco, nemojte vise, ako je ironija, onda u redu, ali zaista je svaki dan u Danasu neko kome tu nije mesto. Ne zasluzuje da jedan vas novinar potrosi sekund vremena na ovo. Profesorka u penziji BU.

  4. Hoce li neko nekada, sem vas nekad (pa ste promenili kurs) napisati istinu o ovom necoveku. Mnogo je gore od svega sto se cuje i zna. DNO DNA.

    1. Kao po komandi uvek se isti likovi javljaju na vest o ZG. I uvek isti tajming. Isticu ubrzo mandati mnogim zaposlenima pa ste se opet uznemirili zar ne? Ali ne zbog posla nego zbog svojih licnih pozicija

      1. Paske ima botove. Ma, bravo!!! Gostuje na Pinku. Ma, bravo!!! Ne radi nista i nista ne zna. Ali mi znamo sve. I znamo da jedan deo vas neradnika, ulizica, radi sve po komandi, da ste nezakonito napredovali, da vam je dao velike plate i da ste zloupotrebljavali pravo na prekovremeni rad i pripravnost. Znamo i kako cutite i spustate glavu kad vas Paske omalovazava. Cast pojedincima. Pravi naslov, kao po komandi. Tako cete i odsetati iz institucije, ali bukvalno. Pozdrav, politicarka.

      2. Greskom mi je otisao nedovrsen komentar. Zelim da cestitam svakom novinaru i divnom Drazi i da vam pozelim sve najbolje. Pod kakvim pritiskom radite, a RADITE, svaka vam cast.

      3. Ulizica sefa….tuzno. Sefovi dolaze i prolaze, a kolege ostaju. I neko ko je dozvolio sebi da na ovakav nacin potkazuje kolege, ne zasluzuje da stiti bilo cija prava. Ljigavo, bas. Jos jednom pozdrav za najbolji Danas.

      4. Mali smesan si. Mnogo mi se gadis na poslu, kao i tvoj sef, a tek sa komentarima… Da znas koliko me interesuje da li cu biti izabrana, evo umirem od straha. Ma bas me zaboli….A ti bolje razmisljaj o tome kako si nezakonito napredovao i koliko si novca uzeo za fiktivni prekovrememi rad i pripravnost. I bolje razmisljaj o tome kome si se u instituciji zamerio. Vecina je nebitna, ali ima jedna bitna.E, zbog nje cete svi leteti. Cao, Markic i nemoj zaboraviti tabletice.

    2. Nije Danas promenio kurs. Danas prenosi saopstenja Bete i sa vaseg idiotskog sajta. Ostavite DANAS. Ako ima kompromitujuce informacije, objavice ih, kao sto ih je i objavljivao. A vi zaposleni, ako niste sposobni da stitite svoja prava, nemojte ni da radite taj posao. Ili se pobunite, zatrazite status uzbunjivaca, podnesite tuzbe za mobing, pa sve u javnost. Ko je iole u javnom zivotu zna sta se desava kod vas, ali dok javno ne progovorite nista. Pozdrav za redakciju Danasa, za sve koji vas citaju i koji su uz vas. Ja sam svim srcem.

  5. Dragi novinari Danasa, citaoci, vi ste svetlo u tunelu. Ovaj covek je hodajuce zlo. Svako njegovo saopstenje, a jos javni nastup je tragikomedija. A ne radi apsolutno nista, sem sto putuje i nista ne zna. Ali, svakako ulrpsali ste mi san, mesto mu i jeste na Pinku, u Danasu ne.

  6. Jadno je svako spominjanje ovog klovna u bilo kom kontekstu. Danas, znate koliko ste citani, znate i da ste jedine novine koje cita AV, bas zato istrazite sve o njemu. Ovaj covek nije ZG i svako spominjanje ovog cuda u tom kontekstu zaista iritira. Hajde lepo u Kurir i ostalo smece. A Pink mu odlicno pristaje. Bioi je kao i uvek, komican. Mozes samo zaposlenima da pretis, ali nama si smesan….i odgovaraces…..mnogo.

  7. Ti nas iritiras. Zato sto si neradnik, patoloski lazov, sto sve nezakonito prusluskujes, sto si mober, sto si neznalica, sto nicija prava ne stitis, sto zaposljavas botove, sto si nista. SRBIJA NEMA ZASTITNIKA GRADJANA.

  8. Ja sam odusevljena. ZG na pinku….pa ludilo….jedva cekam da se pojavi na prvoj u emisiji „Nikad nije kasno“ i zapeva. Ali pevace na drugom mestu. Hvala Danasu na svemu, sve najbolje celoj redakciji, glavnom uredniku i rukovodstvu. Sve najbolje, jer ste najbolji.

  9. Kada za ombudsmana postavite prekrsajnog sudiju onda to izgleda ovako.Ceo zivotni vek je proveo u tzv. sudu u kome je gotovo nemoguce dobiti bilo kakvu pravicnu presudu ili osporiti navode podnosioca prijave narocito ako istu podnosi MUP. Nema pravde, nema olaksavajucih okolnosti, presudjivanje po tarifama koje odredi izvrsna i u poslednje vreme praksa da se u slucaju ne sklapanja sporazuma sa policijom uve odredjuje visa kazna od one koje po nalogu ministra predlaze MUP. I sad ce on kao da promeni svoju svest da su gradjani uvek krivi za sve i pocne da resava po zakonu ne stiteci pri tome upravu i politicare koji su ga tu za ogromnu platu postavili. Smejurija. Ni onaj prethodni nije bio preterano bolji u prvom mandatu, ali je posle ipak nesto pokusao da ispravi. Ovaj nece ni to do penzije… Samo prazne price i statistike…

  10. Vest je smesna. Ne bih da budem zlurada, jer ostavljam komentar na sajtu koji postujem, ali potpuno je suludo da veciti student koji ne radi svoj posao, zeli da kontrolise pravosudje. Skoro sam cula i da oko dve trecine zaposlenih u ZG koji su zavrsili Pravni fakultet (ima svasta, Nis, Kragujevac, prosek ispod sedam) nema pravosudni ispit. Pa da li ste vi uopste normalni? Ko da kontrolise pravosudje? Oni koji nisu bili sposobni da poloze pravosudni ispit. Stvarno, svasta. Da, za DANAS sve pohvale, svaki dan. Srecno!

  11. Citam ovu vest i ne verujem. Citam komentare. Strasno. Nas kvazi zastitnik je organizovao mrezu botova. Puste komentar, pa onda imitiraju kolege koji im kao odgovaraju u zelji da nekom nameste. Nezastitnice, ako ste presli ovu granicu, a jeste, zaista treba da odete. Dostojanstveno, dok jos mozete. Posle nece biti dostojanstveno. Namestanje svojim zaposlenima putem ovih idiotskih komentara je preslo svaku meru pristojnosti. Za Danas imam sve pohvale. Za cast, postenje, doslednost, hrabrost. Svaki novinar je zasluzio nagradu OEBS-a. Svako dobro!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.