Patrijarh Irinej primio Mandića i Kneževića

Ostavite komentar


    1. Treba da ga priupitaš šta bi sa odlikovanim Milovim „kolegom“? Što vas podržava u kradji crkvene imovine lutko beslovesna.
      Ali ne trudi se znamo odgovor – davno pomenut u onoj Njegoševoj „tragovi vam smrde nečovještvom“.

    2. Ocito ste procitali samo naslov. Ova tema nije za povrsne ljude koki smatraju da se sve moze kupiti i prodati. Postoje stvari koje su uzvisene i svete, a vi to ne razumete.

  1. Orden Svetog Save, pre neki mesec primio je na opste razocaranje nase javnosti,izvesni gospodin „jerbo se bori kao lav“… Vidim taj mnogouvazeni gospodin je Milu bezbeli hrabro otcutao sve, bas sve. U ostalom sta Milo radi drugo nego ono sto je Sveti Sava uradio sveukupnom pravoslavlju pre osam stotina godina, mozda bas obojica pogurani sa istog i najjaceg hriscanskog centra. Premudri nas patrijarhu.Vas laureat iako je lav sad se lukavo vajka da se sa Milom ne slaze, ali eto ne sme da se mesa u unutrasnje stvari druge nezavisne zemlje a vidim da ste i vi pali u komu od besa,tuge i zalosti. U tim istim spornim svetinjama uskoro ce sluziti sluzbu boziju jedan pored drugog Miras crnogorski i Risto Radovic-Amfilohije. I Sve je u duhu pomirenja i Svetosavlja, bar za sada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.