Patrijarh Porfirije: Kosovo i Metohija su srce naše otadžbine

Ostavite komentar


  1. Mozda bi bolje bilo da je umesto Beogradskih, molitva sluzena na Kosovskim crkvama manastirima

  2. Opa! Moleban u Beogradu? Siđi na Kosovo lako je praviti se pametan odavde, ups zaboravih lična sigurnost je najvažnija, tvoja i prvorođenog jel da?

  3. A što to nije rekao u Pećkoj patrijaršiji? Zašto tamo ne stoluje i da primer?

  4. Tek kada organizujes molbene za ostavku AV mozes da budes i moj patrijarh

  5. Naši pretci su se borili i sačuvali Kosovo više puta, bilo je teških trenutaka koji su iza nas, nećemo se predati, zajedno i složno sačuvaćemo srce Srbije.

  6. Crkva je uvek bila uz narod na Kosovu i Metohiji i uvek će biti! Mnoge pravoslavne svetinje se nalaze na teritoriji KiM i crkva nikada neće odustati od njih, niti će odustati od KiM.

  7. Kosovo je srce a crkva je mozak Srbije. To je ujedno i objasnjenje zasto je Srbija tacno tamo gde jeste i zasto jeste.

  8. Pa zato vam je patrijaršija na Kosovu… Širite se po Beogradu, a kao štitite narod na Kosovu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.