Pedagoški kolegijum „Ribnikara“ medijima: Za čije dobro prenosite neproverene informacije?

Ostavite komentar


  1. Kolegijumu Ribnikara bi bilo najbolje da zacuti. Ovde su zrtve nevina deca a ne oni. Oni nisu bili dorasli ni svom poslu a kamoli da dele lekcije novinarima.

  2. Ta skola je mesto stradanja dece i vise nikada,nikada tu ne treba da bude skola.Ne moze se tu vise uciti,ne moze se tu gaziti,ne moze se prolivena krv nevine dece nikada ocistiti.Pitajte roditelje ubijene dece,sta treba da bude sa skolom iz koje se njihova deca nisu vratila tog nesretnog 3.maja

  3. Stidim se u ime pedagoškog kolegijuma i svake njihove izgovorene reči.

    Njihova dela govore, a ne tekst koji su prvi put objavili za ovih strašnih, nesnosnih mesec dana.

    Ne smemo da dozvolimo da Čistota, ljubav, nevinost, mladost dece i Dragana koje smo izgubili budu uprljani grozotim koja se svila nad školom…

  4. Разумем да ђаци Рибникара раније заврше школску годину. АЛИ! Зашто да ђаци из Сомбор, Ваљева, Зајечара, Краљева, Пирота, Златобора да имају скраћену наставу и остану не оцењени за цечу једну школску годину. Зашто њих кажњавате??

  5. Pismo koje govori direktorka psiholog i pedagog treba da ostanu. Sramite se!

  6. Slazem se sa tekstom,mnogi su dali sebi za pravo da govore sta treba i kako treba dalje…ovde se struka nista ne pita nego svako sto na um to na drum. Vecina dece zeli da ide u tu skolu i treba postovati…svi ce oni uskoro izaci iz te skole,ovi mali nisu ni svesni sta je bilo pa ih treba pustiti da bezbrizno idu u skolu,aman ljudi ,smirite strasti i pustite tu decu vise na miru…

  7. Trebalo bi da roditelji nastradale dece odluče da li će škola na tom mestu ostati kao spomenik,memorijalni centar možda ili nešto treće.

  8. Poruka je sasvim na mestu, ali, ovim načinom obracanja kao da svi izveštavaju senzacionistički i neprimereno, što sigurno nije tačno. Iza svakog novinskog članka stoji ime i prezime novinara, a iza njega urednik! Dok se događami, osobe, stvari ne nazovu pravim imenom dotle ce biti ovakvih pojava.

  9. Sram vas bilo! Direktorka, pedagog, psiholog skole koji naziva sebe kolegijumom iznose ovo medijima. Pa vi ne treba da se nalazite tu! Pokrili ste se kesom zvanom kolegijum pa dajete objave! Sram da vas bude! Podelili ste sve da bi sacuvali sebe, jer gle cuda, skola treba da se renovira, pa kopate noktima da se omastite. 700 evra po kvadratu, pa jedva cekam da cudim tu skolu kako ce da izgleda . Sramote najgore!

  10. Pedagoški kolegijum da ima morala i empatije podneo bi ostavku još 4.5. a ne da šalje bezvezna i uvredljiva otvorena pisma.Spodobe bez stida i srama!

  11. Jasno je da vi niste krivi. Da ste i primetili i nešto preduzeli, razapeli bi vas i roditelji i direktorka. Kada niste preduzeli, opet ste krivi. Ruke su vam svakako vezane i uvek ste krivi. Sad smo došli do toga da roditelji upravljaju školom, odlučuju kako škola da radi, uvode pravila… Tako je u 90% škola. A jasno je da sada svako pokušava da iskoristi ovu nesreću, pa i političari. Na veliku žalost!

  12. A ti gospođo Gordana, koje su Vaše kompetencije da procenite da li je neko dorastao zadatku ili ne? Sram Vas bilo! Ovo je žalost i tuga, a ne politički govor. Sramite se!

  13. Dve strašne tragedije u toku dva dana. Ova druga gotovo se i ne pominje. Upitajmo se ZAŠTO?
    Jadan smo mi narod postali!!!

  14. Sve novinare kažnjavati zabranom rada zbog neprovjerenih i lažnih objava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.