Penzioneri traže "oteto"

Ostavite komentar


  1. Gde ste Vučićević botovi da komentariše te protest penzionera.Sramno je uzeti novac od najsiromašnijih a dati bogatima i koristiti ga u izbornoj kampanji Vučića.Vučić je taj novac uzeo za sebe.Doći će dan kada ćemo ga vratiti prodajom i oduzetih nekretnina od Vučića.

  2. Sramota je da je ova vlast na tako bezočan način otela od penzionera deo njihovog novca, a troši ga na spotove čje jedno emitovanje na TV-u košta 15.000 evra, na remont sterih kanti od migova koje će da košta 150.000.000 evra, napojavljivanje Šredera na mitingu SNS-a koje košta 250.000 evra, na donaciju nekoj Klinton fondaciji kojoj je paćeno 2.000.000 evra, na plakate i bilborde, na stotine autobusa i sendviča za putnike u tim autobusima. Jel treba još ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.