Petrović: Vučić uporno glumi žrtvu, samo SNS i ISIS shvataju karikaturu kao opasnost

Ostavite komentar


    1. Čoveče pogledaj karikaturu, nije niko uperio snajper, nego se Vučić ogolelih grudi i sa metom na njima podmetnuo pod prazan snajper, nema metaka i nema nišandžije.

  1. Karikatura je odraz neke realnosti i u vremenu kada se jedan čovek napada sa svih strana, pojavljuju se naslovnice sa uperenom puškom u predsednika,sve je više govora mržnje uperenog protiv Vučića i njegovih najbližih,kako bi se ta karikatura drugačije i shvatila nego upravo kao targetiranje!

    1. Kako bi se drugačije shvatila? Pa recimo ovako: ne jedem, ne spavam, radim kao konj, jao meni jadan ja neshvaćen i nevoljen, a dušu dajem za ovaj narod te kukam i kukumavčim na sav glas gde god može, gostujem svaki čas na tv al mi malo, treba mi sopstvena emisija da bi mogao da izrazim svoju silnu požrtvovanost. A toliko me ne vole kuku lele na kraju ima i da me ubiju ako do tada sam ne riknem od silnoga rada! Eto, to je prevod te karikature, ko je nije razumeo.

      1. Kakvi komentati takvi i komentatori . Mnogima su isprani i korumpirani mozgovi. Prožeti mržnjom i zlobom.

  2. Ako vam je toliko smesno sto Djilketu ne nacrtaste metu….smejete se na tudj racun…pocnite malo na svoj

  3. Karikiranje ili crtanje lika Muhameda nije dozvoljeno i kaznjivo je po serijatskom(SNS)zakonu.

    1. Samo sto mi ne zivimo u zemlji serijatskogzakona. Moze se slobodno reci da zivimo u zemlji bez ikakvog zakona.

  4. Objavite ako smete, da ne bih dokazivao da ste cenzori: Živim u Kanadi u kojoj postoji sloboda medija i govora. Pre dva dana je komičar Mike Ward osuđen da plati 35000 dolara odštete zbog ismevanja dečaka sa invaliditetom. Odluka suda kaže „pravo na karikaturu ima ograničenja“. To je i moj komentar za Petrovića i Koraksića. Pretraga: CBC Mike Ward Quebec Court of Appeal

        1. A vi stvarno mislite da postoji realna opasnost za coveka koji je postavio svoje ljude u BIA, MUP I gde sve ne… mislim stvarno koja glupost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.