Pinkove manipulacije sa predsedničkim intervjuom

Kako su vlasnik i urednik "ružičaste televizije" pokušali da prevare brojne beogradske novinare

Ostavite komentar


  1. I za svaku predstavu treba dobar reziser. Ne pomazu ni banane, ni lekarska uverenja! Po onom starom vicu kad je posao poceo da propada, stigao je i onaj mucavi na red da kaze da treba menjati k..ve!

  2. Probala ekipa mitrovic i naprdnjaci stare spin fazone ali nije upalilo. Izgleda da su se uplasili. Nema ni botova pa se brinem da se nije nesto desilo.

  3. Mislim da bi Ćulibrk trebao da ipak prihvati poziv i ode. I kad mitrović, vučićević i ostali "fikusi" počnu da postavljaju pitanja on treba da naglas kašlje i duva nos. Ako se pobune, nek im kaže: Ja vam rekao da sam bolestan, a vi zapeli dođi, pa dođi.

  4. Има ботова, ево их, лупају минусе. Само не пишу коментаре.

  5. Ovi sa Pinka i SNS-a (sve i da su stvarno hteli) ispada da ne znaju ni jedan jedini sastanak da ugovore. Ovo pravdanje je predstava za Bg. Informacija je otisla u Srbiju i svim Beogradjanima koji ne prate Danas.

  6. Nelegitimnog i nelegalnog laznog predsednika i njegove saucesnike treba bojkotovati u svakoj prilici i na svakom mestu. Rezim se vec odavno deklarisao kao neprijatelj gradjana ove zemlje i sa njegovim predstavnicima nema sta da se razgovara. Duznost svih casnih ljudi je da se organizuju i da pronadju nacin kako da spasu drustvo od sveopste propasti. Jedan od nacina borbe protiv kriminalaca koji su uzurpirali drzavne institucije je i bojkot glavnog medju njima ali i svih ostalih njegovih saucesnika. Samo hrabro do konacne pobede!

  7. Posle ovoga, ako svi vi koji se zovete "slobodnim", "nezavisnim" novinarima ne bojkotujete kampanju za Beograd, a ona nejač što sebe zove "opozicijom" pink i Informer, nikada ništa nećete uraditi. Oštar front. Setite se Šešelja kako je prošao kad ste ga oladili.

  8. Бљештаве Пинкове кулисе не могу скрити стање у Србији које се најбоље одсликава у редовима грађана за чланским картама партија на власти, у на десетине хиљада, редовима младих за стране дестинације, у редовима сиромашних грађана Јагодине, који чекају да им Палма одокативно удели 20 – 50 евра новца (углавном кажу, за лекове и храну) трасираног из буџета Републике Србије, грађана Београда који су се у сличним редовима тискали за јефтине позоришне карте ЈДП или бесплатни концерт Београдске филхармоније …..

  9. Da je pameti, pa da se u Srbiji stvarno dogodi 6. oktobar kad nazadnjaci sidju s vlasti, prvo sto treba uraditi je ugasiti Pink.

  10. Komentari koje ste dozvolili i lajkovi su vam u disproporciji. Slucajno ili namerno? Rekao bih – cenzura.

  11. Bravo za tekst. Dole bilo kakva diktatura. Pogotovo napredna. Za slobodu misli je veoma bitna sloboda medija.

  12. Kada samoproklamovanim borcima za slobodu medija smetaju dva medija koja ne misle kao oni pa traze da se u najmanju ruku zabrane a ako je moguce spaliti ih do temelja a njihove urednike i novinare proterati iz zemlje.Kada samoproklamovani borci protiv cenzure najvise cenzurisu.Kada samoproklamovani objektivni i nezavisni mediji na najgori moguci nacin sire lazi,neistine spinuju i fabrikuju afere.Kada sa jedne strane imate dva medija a sa druge na stotine stampanih i digitalnih medija,internet portala,laznih udruzenja novinara,raznih NVO-a ciji je jedini posao da kritikuju,pljuju i vredjaju aktuelnu vlast.Onda je zaista smesno pricati o nekom medijskom mraku u Srbiji.Normalan covek sve to vidi i primecuje i zato se samo jos razni tviter politicari i zuti botovi koji zive u nekom svom virtuelnom svetu mogu cuditi rezultatima svakih izbora od 2012 na ovamo.Da je istina sve to sto pisu i govore zar ne bi narod odavno smenio ovu vlast?Ako smo mogli da oteramo Milosevica i zutu mafiju sto ne bi onda i Vucica da je zaista takav kakvim ga predstavljaju u tim ““objektivnim i nezavisnim““ medijima.Nije narod ipak toliko glup,neobrazovan,prljav i krezub kakvim ga smatra bivsa vlast ogrezla u kriminalu i korupciji koja nam se sada nudi kao neki spasitelj samo ne znam od cega.

  13. Pink treba ugasiti, a njegov vlasnik da se sudi za kulturni genocid, koji je već učinio. Toliko je zaglupio narod da je to katastrofa.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.