Piter Mekloski: Mladić je znao šta radi u Srebrenici

Bivši tužilac Haškog tribunala i glavni tužilac na suđenju bivšem komandantu Vojske RS, koji je osuđen na doživotni zatvor zbog genocida u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Nakon oslobadnja albanskih, hrvatskih i bosnjackih ratnih zlocinaca, haski sud nema nikakvu moralnu tezinu pa tako je nemaju ni ovakvi kao sto je ovaj Meklovski.

    1. Ratko Mladic je kukavica kakvu majka na nasim prostorima nije rodila.Jajara poremecenog uma bez stida od ljudi i straha od Boga.

    2. Moj Aleksandre,tugo jedna!!!
      Lepa si mu pitanja spremio,da ga ne uvredis,slucajno!!!

  2. Kako to da nije sudjeno Grubanu Malicu? Kako im se izvukao takav zlocinac?

  3. Jako je tendenciozno da objavljujete intervju sa ovakvom osobom a da ‘ novinar ‘ nije postavio pitanja koja bi bila ‘ neprijatna ‘ za njega a ima ih mnogo .Haski sud je sve samo ne objektivan ,da ne ulazimo u to da li su Mladic ,Karadzic…krivi ili ne . Bar je mogao da štucne kad je doticna persona izjavila da nema nikakvih masovnih grobnica iza Orića i drugara …Sramota me je u njegovo ime kada je mogao da završi tekst sa tom izjavom .I vaši novinari prestaju to da budu …

  4. Kaда се чита овај разговор свуда треба ставити супротан префикс и ето нечега веродостојног. Овако, ово су геостратешки-пристрасно извитоперени ставови који су далеко од истине и који ће на крају, довести или до пражњења територија где су били сукоби, или до новог рата.
    Још је и увредљив, као политичари трују грађане. Као да не постоји истина, интернет, оно што људи сведоче ван политике и тренутних политичара.

  5. Sada opet komentari: “Zašto nije niko drugi procesuiran..i Muslimani i Hrvati su činili zločine”. Ali retko bi neko rekao da kao Srbin me je sramota zato što je neko kao ovaj Mladić sebe predstavljao kao Srpskim vojskovođom.

    Uglavnom nisu Srbi toliko ni krivi kada u medijima domaćim ne govore o zločinima ovog čoveka nego ga slave

  6. Zašto još pričamo o Mladiću koji je osuđen a ne o Žutoj kući?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.