Pneumatski čekići i hilti bušilice i dalje odzvanjaju Prokopom: Reporter Danasa na železničkoj stanici „Beograd centar“ dan pošto je svečano otvorena

Ostavite komentar


  1. Pa Vucic je deo svog radnog staza proveo otvarajuci Potemkinova sela, nekako je postao profesionalni otvarac svega i svacega… a sta ce, jadnik, mora da cini sve da bi izgledalo da on nesto radi!

  2. Mediji Danas jedva čekaju da pljuju nešto što je dobro u Beogradu. Narod hvali Prokom a njima ne valja. Samo da je drugačije i kontra od naroda. Pa šta ako se čuju alati!? Stanica je završena, osposobljena, a ostalo su finese koje se događaju. Ne znam šta je problem osim zavisti!

  3. A sta ima lose sto se nastavlja dalja gradna i sredjivanje?Samo zlobnici nalaze neke prigovore.

  4. I treba da se radi i treba da se preuređujeni doteruje,ako nekome smeta što ljudi rade to je njihov problem.

  5. Rečenica TU JOŠ NIŠTA BIJE GOTOVO ,čekajte kako nije gotovo jel vi znate da je bilo otvaranje…ili ste taj deo preskočili prespavali???

  6. Uvek me obraduju ovakve vesti, Srbija postaje zemlja puteva, mostova i zeleznica, sjajno

  7. Čemu služi ova stanica?
    – Veoma je teško do nje doći iz bilo kog dela grada
    – Gde će vozovi da idu kad imamo 2 – 3 pruge
    – Nije dovršena, a otvorena, naš biser.

  8. Juče otvorena, danas se kreće u rekonstrukciju. Tako to rade pravi srpski domaćini.
    Samo neka se gradi, radi, sređuje, a zlobnici neka umru od muke.

  9. Poštovani, a da li vi ikada možete nešto pohvaliti? Beograd je dobio još jedan značajan objekat, što je veoma vazno i za nas i buduće generacije..ili je važno ko se slikao?
    Nema potrebe za malecioznošću, vratimo se na trenutak u 2008 godinu.. Beograd je bio na bazi Titovih objekata i cela Srbija. Danas 2023 g Beograd je Velegrad..

  10. Botovi preteraste.Zao mi što radite ovo i u nedelju ujutro.Biće Vam teško, kad se ovo promeni, trebace Vam stručna pomoć. Kao i novinarima u državnim medijima.Mozak se mora čuvati i negovati.Niko nema garanciju na svoju psihu.A Vi sami sebe silujete.
    Pozdrav od čika doktora.

  11. Pa predizborna kampanja otvaranje Zeleznicke stanice :)))) a sto se i dalje radi ma nema problema

  12. koji o projektovanju i planiranju saobraćaja pojma nemaju. Ali, važno je da pljucnu…

  13. Čika Dražo,apelujem kao Vaš stalni čitalac na tebe ,u ime demokratije i nezavisnog novinarstva da ovom vašem novinaru date neku stimulativnu meru(dosta bogatiji sendvič ako može dimljeni losos ili nešto slično i obavezno dobro pićence).Toliko je dobro pljunuo i daleko na nečiji rad da je to u analima mojih novina Danas nezabeleženo.Koliko slika i to lepih,pa zvukovi čekića i hilti bušilice da sam čitajući imao osećaj da sam na pomenutoj stanici.I muštuluk momku da date jer je otkrio da stanica nije 100 % završena.Odmah da momka unapredite u gradjevinskog inspektora i ja prvi potpisuje da je osposobljen.Cika Dražo,daj uozbilji ove tvoje da čitamo nešto dobro i pametno inače ostadoh bez novina za koje se tučem da kupim.Čik mi nemoj objaviti komentar.

  14. Nisam glasac SNS-a ni bratije, ali ovakvi tekstovi su bezveze. Prvo, sjajno je sto su BG i NS povezani. Vozovi su uvek puni, sve na pruzi do NS je ekstra i ne bijte vise po tome. Prokop nije povezan ni sa cim, kad stignes iz NS duplo vise plstis taksi do Klinickog centra koji je 2km udaljen nego kartu BG-NS. I bice tako dok se ne piveze nepostojeci metro satlom, ju ju ju… a zasto? Zato sto su burazeri promenili i platoli reprojektovanje trase metroa da bi isti prosao ktoz Beograd na vodi. NIGDE na svetu zeleznicka i sutobuska stsnica nisu udsljene vise od 200m. Neko iz pm kad dodje vozom u BG, pa hoce autobisom do Soluna mora daczna gde da ide i da pesaka sa koferima stigne na autobusku. Znaci – kapucino, i n-to otvsranje nisu ono gde treba tuci. Dramite po sustinski vaznim stvarima.

  15. Ovaj prokop je po izgledu pandan ulazima u rudnike uglja u Nemačkoj, s tom razlikom što se lakše stigne u njih nego u ovu zabit.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.