Po čijem nalogu prorežimski mediji brane Miku Aleksića?

Nakon izlaska iz zatvora i prebacivanja u kućni pritvor, počela kampanja podrške optuženom učitelju glume

Ostavite komentar


  1. koliko meseci je izvestavala samo jedna strana? Tko je pisao monster, pedofil, silovatelj, jos pre nego je uhapsen? Narod se otreznio i sad misli svojom glavom

  2. Realno, niste u pravu ni vi koji ga optužujete, jer je svako nevin dok se ne osudi, a ni ovi koji ga brane, jer deluje da ima dosta dokaza.

  3. Pa rezim i jeste koalicija silovatelja, seksualnih napasnika i lopova. Uzmite bilo kog od njih za primer. Zato i brane aleksica, zato sto ako on otpliva do Zabele, i oni ce.

  4. Na vlasti su nacionalisti, po njima ne postoji silovanje i zlostavljanje zena, zena je tu da cuti i trpi i da radi sta joj muskarac kaze. Nimalo me ne iznenadjuje podrska silovatelju od strane rezimskih medija, zna se odakle to dolazi.

  5. Ne “ brane“ ovog osumnjičenog,već onog iz Jagodine.Ako je „prošao“Lečić i to „vajni“opozicionar,pa sad Mika,onda „pravda za sve“ po aršinima „ja tebi ti meni“.

  6. ako je neko medijski lincovan onda je to aleksic. pa mesecima nismo mogli da cujemo njegovu stranu. a sdada kad se pojavljuju slike koje pokazuju da su silovane u njegovom drustvu to je odbrana aleksica. ne to su cinjenice, koje pobijaju lazi koje smo slusali mesecima.

  7. smo verovali da je sve ovo laz i namesteno. Ni po cijem nalogu. Javnost je bila toliko uznemirena i uplasena, jer je „mala“ otisla u blic da isprica ono o cemu je 12 godina „cutala“. Zato smo mi shvatili da moramo da se branimo, da je ovo napad na sve nas, jer sutra moze neko tamo da uperi prstom u nas, a tko zeli da se probudi i vidi se na svim naslovnim stranama kao neki manijak. I onda jos da trunemo u nekom zatvoru i dokazujemo da nismo krivi?? Mi branimo nasu slobodu i nase familije i nase pravo na istinu i vlastito misljenje.

  8. Ko je to javnost koja je uznemirena ? Toliki broj penzionera koji prate “ Parove“ , “ Zadrugu “ i sada odjednom čuju za nešto od kad je davno radio Beograd napravio dečiju sekciju koja će da čita skečeve pre podne na radio Beogradu subotom i nedeljom ! Odabranu decu neko je učio da glume ! Tada nije bilo rijalitija , bio je život radilo se udarnički a ono malo baba i deda bavili su se normalnijim stvarima nego buljenje u televizore ! Televizora nije ni bilo . Sada kada se babe i dede uznemire i pretstavljaju javnost , roditelji kad dođu sa posla uveče nepada im napamet da svoje vreme za odmor poklone televiziji , čak i deca ostaju kratkih rukava , brzo se živi ! Tako od mene veliki pozdrav javnosti i poruka , kolege ispisnici postoji toliko lepih knjiga i šetališta i zelenih oaza mira . Bavimo se lepim stvarima i ne tračimo vreme sa nečim sto nam u ovom preostalom vremenu ama baš ničemu ne koristi! Hvala na strpljenju !

  9. Valjda je red da se cuje i neko drugo mišljenje i da se iunesu neke cinjenice onih koji su bili svedoci dugododišnjeg pohađanja tog studija, zajedno sa tom grupom „zlostavljanih“ i uznemiravanih devojčica. Nije sve baš kako izgleda i previše je slučajnosti i umešanosti poznatog nam g-dina Bjelogrlića i njegove porodice, kao i ljudi iz njegovog najbližeg okruženja. Hvala na prostoru!

  10. Pokušavam da zamislim kako bi bilo nekom poštenom sudiji ili članovima sudskog veća da sude nepristrasno uprkos ovolikom medijskom pritisku i pritisku javnosti. Samo o tome razmišljam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.