Počela “Bubijada” u Šapcu: U duhu nekih prošlih vremena 1Foto: Klub Buba Šabac

22. Bubijada zvanično je počela jutros na Šabačkom hipodormu, i trajaće do 7. avgusta, mada su prve „bube“ u Šabac stigle već u sredu, kažu organizatori ove manifetacije.

“Došli su nam ljubitelji folksvagenove bube iz svih zemalja nekadašnje SFRJ. Večeras u 21 čas, planirano je druženje uz muziku, dok nas u subotu 6. avgusta, očekuje bogat program i tradicionalni defile „buba“ kroz grad”, kažu u “Buba klubu Šabac”.

Jutro će početi sa jogom, a za najmlađe posetioce predviđeno je upoznavanje hipodroma, jahanje, spuštanje niz balon i druge igre.

Počela “Bubijada” u Šapcu: U duhu nekih prošlih vremena 2
Foto: Klub Buba Šbac

Defile gradskim ulicama startuje u 18 časova, od hipodroma do centra grada, gde će vozila biti parkirana, kako bi zainteresovani građani mogli da ih razgledaju.

“Kasnije je u kampu predviđen kviz sa temama iz oblasti hipi kulture, putovanja i rok muzike. Da učestvuju imaju pravo svi i posetioci i učesnici, dok je za 21 sat planirana rok svirka”, kažu organizatori.

Bubijada se održava 22. put, zahvaljujući zalaganju članova Buba kluba u Šapcu.

Manifestacija se održava pod okriljem Turističke organizacije, uz podršku grada Šapca, brojnih sponzora i ljubitelja ovog oldtajmera.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari